21
-
Falatka2003 #21 NEXUS6
Zavar, ha idézlek az aláírásomban? -
Morden23 #20 Pöttyös.
És sms nélkül sem lenne túl népszerű. -
adamboro #19 Ha a 2 ker. csatorna valamelyike műsorra tűzné akkor a régi népszerűsége elsüllyedne az emeltdíjas sms-ek miatt.
"Nagyerekek kinek dobjam a pontos labdát? Küggyétek az sms-ben A-t hogyha Józsikának, B-t ha Pistukának, és C-t ha Bélának." -
Commandante #18 Más lenne a helyzet, ha nem csak a vakok intézetében ismerkednél. -
#17 Pedig Tibi bácsi groteszk hangja annyira jó:D "Kedves gye-re-kek":D -
kernerster #16 Ha nekem lehetne három kívánságom az első ezek után az lenne hogy DT húzzon el a francba. -
pedrohsi #15 erre meg az egyetemen azt mondják hogy nem volt különbség a kettő között, a rendszer ugyanaz maradt, csak a külsőségek finomodtak - amit a középiskolában tanítanak, azt többnyire kidobhatjuk a kukába az egyetemen -
Nyarlathotep #14 Utáltam ezt a műsort! -
Veriga #13 Kedves Szekeres Tibike!
Magyarországon sosem volt kommunizmus, még csak a tünetei sem jelentkeztek!
Viszont volt helyette szocializmus / a franc egye meg/! Újságíró létetedre ezt tudhatnád! /Tudom rossz volt a töri tanárod megvezetett/ -
kricsi #12 Hát igen, ilyen ez a "rencerváltás"... :) -
cateran #11 Vagy akinek az életét nem a számítógép elötti hülyülés tölti ki...ez fel sem merült,mi?:D Pedig -hiszed vagy sem- szép számmal vannak ismerőseim, akik 100 évente egyszer kerülnek computer elé és mégis elvannak valahogy.....mondjuk tv-t sem nagyon néznek..:D -
#10 Ha lenne esze az öregnek csinálna egy 3 kívánság portált, de sajnos úgy tűnik nála agyilag nem történt meg a rencerváltás.
Amúgy tartok tőle, azok néznek ma már csak tv-t akinek a számítógép túl magas. -
#9 Nem azért mondom, de gyerekek számára ideális műsor volt... sokkal inkább mint a mai szemetek, amiket pár hozzászóló már megemlített előttem. -
ace05 #8 itt pont az a gáz hogy a műsor kb a 80 -96 évekig elment és ha jól emlékszem akkor vették le.Ma már ez nem lenne anyira népszerű!Max hozna párezres nézőszámot az 50 évesek feletieknél! -
kernerster #7 én szívesen látnám a műsort az rtl-en vagy tv2-őn.Kedd hajnalban 1 és 2 között. -
Su0my #6 mónika és balázs show... a mai magyar média legalja.. -
WinG #5 Az uccsó mondat ironikus, nem kell komolyan venni. -
trogi #4 Szerintem meg pont ellenkezőleg. Ez minőségi ugrásnak tűnne a sok trágya műsor között... És ami a legszomorúbb, hogy függetlenül a műsor színvonalától. -
teddybear #3 Hát, nem tudom. Bár a Győzike-show, meg a BB után nincs hova lesüllyedni. -
Morden23 #2 "Dévényi Tibor csapást mért az MTV-re"
Élőben előadta a Lemezlovas dalát?
"a netezők társadalomképtelen, sunyi alakok, akik nem merik nyíltan felvállalni a saját véleményüket."
nyilvánvalóan van egy ilyen réteg. Ahogyan a nem-netezők között is.
"A jogerős ítélet szerint az MTV által bejegyzett nevet törölték és ezután Dévényi szabadon rendelkezhet vele. A kereskedelmi csatornák minden bizonnyal ugrásra készen állnak."
Minden bizonnyal. Szarkazmussal. -
ace05 #1 az fasza akkor biztos annyira lesülyedt a tv2 és az rtl szintje hogy már ott kopogtatnak tibi bá ajtaja előt hogy beválalják a 3 kívánságot!