Németh Szabolcs

Letölthető a Trackmania Nations

Az egyik legötletesebb program kitalálója (Trackmania) a Nadeo több híres vállalattal együttműködve most létrehozta a Trackmania Nationst.

A játékot az Electronic Sports World Cup versenyre adták ki. Miután letöltöttem a Track Mania kipróbálható verzióját, egyszerűen nem lehetett elcsábítani a géptől. Mivel is hódította meg a játékosok szívét a program? A változatosságával. Számtalan pályán küzdhettünk interneten illetve LAN-on keresztül, a beépített kiváló pályaszerkesztő segítségével pedig saját magunk által megkreált pályákon száguldozhattunk. Ez egy olyan program, amelyért valóban érdemes volt ellátogatni egy boltba és lepengetni érte a 7000 forintot. A program súlypontja idővel természetesen az online módra helyeződött, és a folytatások után az i-re a pontot most a Trackmania Nations tette fel végleg.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Trackmania Nationst felfoghatjuk ajándékképpen is, hiszen a fejlesztés teljes mértékben ingyenes! Mindösszesen egy 265 megás csomagot kell letöltenünk és egy apró regisztrációs formulát kitölteni, és máris kezdetét veheti a móka. A netes szórakozás mellett gondoltak azokra is, akik nem élvezhetik az internet adta lehetőségeket, ők számtalan pályán és nehézségi fokban repeszthetnek. Több szót nem is vesztegetek az egyjátékos módra, hiszen hasonlóan az elődökhöz, a Nations lelke is az internetes játék.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A szerver kiválasztása után játékunk során a program mögött dolgozó adatbázis minden rezdülésünket rögzíti, és a különböző eredményeket pontokkal jutalmazza, ami egy állandóan frissülő listára kerül; esetünkben Magyarország pontjait gyarapítja a többi ország ellenében. A grafika szerintem valami eszméletlen hangulatos, hihetetlenül megdobják az összképet a futurisztikus világra jellemző modern formák. Egyedül a zene olyan, ami nem mindenkinek lesz ínyére, de azért gondoljunk bele, a dolog az utolsó pixelig igényes és ingyenes.

A játék letöltése

Hivatalos oldal

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gerygrey #53

    ███
    ░░░
  • NEOreg3 #52
    Szövegformázási útmutató (Magyarul)
    A következő karakterláncokat használd, hogy egy megadott stílust használj a becenevednél és a játékok neveinél:
    $000 - $fff: szín
    $i: dőlt
    $s: árnyékolt
    $w: nagy betűköz
    $n: kis betűköz
    $m: szokásos beállítás
    $g: alapértelmezett szín
    $z: összes visszaállítása
    $$: "$" írása

    A színeknél a 3 karakter a $ után 16 értéket vehet fel 0-tól f-ig (0123456789abcdef). Az első karakter a piros, a második a zöld, míg a harmadik a kék.
    Néhány színminta:
    $000: fekete
    $f00: piros
    $0f0: zöld
    $00f: kék
    $ff0: sárga
    $f80: narancs
    $f0f: rózsaszín
    $0ff: világos kék
    $888: szürke
    $fff: fehér
  • laackaa #51
    Szerintem egx különprogi kell nem?? hogy színes nevet tudjál csinálni.
  • laackaa #50
    sziasztok!!
  • miokli #49
    csa
    nem tudja vki hogy kell szines nevet csinálni??????????????????????????????????????????
  • dekk #48
    ez a te egyéni véleményed amit mi tiszteletben tartunk! amugy nem a fórumról alkotott véleményt kérdeztük hanem hogy milyen trackmania nations portált szeretnétek látni! magyarán hogy mi érdekel miből legyen rajta sok! pálya autóskin esetleg valami más hátterek videok stb... Érted?
  • Sanyix #47
    Nem tartom magamban a véleményemet, ez egy fórum ezért van, nekem nem jött be ennyit írtam.
  • dekk #46
    helló helló! Szeretnénk elindítani mi is egy magyar TrackMania Nations portált ahol feltehetőleg a leghamarabb kapjátok meg a friss híreket és a legkényelmesebb módon tudhattok meg minden apró tippet trükköt vagy éppen érdekességet a játékról, versenyekről és egyéb eseményekről! DE EBBEN A TI SEGÍTSÉGETEKRE IS SZÜKSÉG VAN!!!! Kérlek látogassatok meg minket (egyenlőre még csak a fórum van kész) és nyilvánítsátok ki véleményeteket hogy milyen oldalt szeretnétek mik legyenek rajta mi az ami érdekel titeket!


    TrackMania Nations ESWC FÓRUM
  • dekk #45
    HALI megint én :)NGcs irtam választ a mi fórumunkba ha van időd olvasd el és reagállj rá! Köszi
  • dekk #44
    bocsánat a linket rosszul irtam be

    EZ A HELYES LINK:

    TrackMania Nations ESWC Hungary