53
  • Gerygrey

███
    ░░░
  • NEOreg3
    Szövegformázási útmutató (Magyarul)
    A következő karakterláncokat használd, hogy egy megadott stílust használj a becenevednél és a játékok neveinél:
    $000 - $fff: szín
    $i: dőlt
    $s: árnyékolt
    $w: nagy betűköz
    $n: kis betűköz
    $m: szokásos beállítás
    $g: alapértelmezett szín
    $z: összes visszaállítása
    $$: "$" írása

A színeknél a 3 karakter a $ után 16 értéket vehet fel 0-tól f-ig (0123456789abcdef). Az első karakter a piros, a második a zöld, míg a harmadik a kék.
    Néhány színminta:
    $000: fekete
    $f00: piros
    $0f0: zöld
    $00f: kék
    $ff0: sárga
    $f80: narancs
    $f0f: rózsaszín
    $0ff: világos kék
    $888: szürke
    $fff: fehér
  • laackaa
    Szerintem egx különprogi kell nem?? hogy színes nevet tudjál csinálni.
  • laackaa
    sziasztok!!
  • miokli
    csa
    nem tudja vki hogy kell szines nevet csinálni??????????????????????????????????????????
  • dekk
    ez a te egyéni véleményed amit mi tiszteletben tartunk! amugy nem a fórumról alkotott véleményt kérdeztük hanem hogy milyen trackmania nations portált szeretnétek látni! magyarán hogy mi érdekel miből legyen rajta sok! pálya autóskin esetleg valami más hátterek videok stb... Érted?
  • Sanyix
    Nem tartom magamban a véleményemet, ez egy fórum ezért van, nekem nem jött be ennyit írtam.
  • dekk
    helló helló! Szeretnénk elindítani mi is egy magyar TrackMania Nations portált ahol feltehetőleg a leghamarabb kapjátok meg a friss híreket és a legkényelmesebb módon tudhattok meg minden apró tippet trükköt vagy éppen érdekességet a játékról, versenyekről és egyéb eseményekről! DE EBBEN A TI SEGÍTSÉGETEKRE IS SZÜKSÉG VAN!!!! Kérlek látogassatok meg minket (egyenlőre még csak a fórum van kész) és nyilvánítsátok ki véleményeteket hogy milyen oldalt szeretnétek mik legyenek rajta mi az ami érdekel titeket!

TrackMania Nations ESWC FÓRUM
  • dekk
    HALI megint én :)NGcs irtam választ a mi fórumunkba ha van időd olvasd el és reagállj rá! Köszi
  • dekk
    bocsánat a linket rosszul irtam be

EZ A HELYES LINK:

TrackMania Nations ESWC Hungary
  • dekk
    Helló Helló! Elindítottunk egy trackmania nations fórumot szervert és honlapot! Remélhetőleg nagy nézettsége lesz és elöbb utóbb magyarország legnépszerübb Trackmania Nations ESWC oldal lesz! Kérlek nézzétek meg és véleményeiteknek a fórumban adjatok helyet!
    TrackMania Nations ESWC Hungary

Köszönettel: TMN HUNGARY SZERKESZTŐSÉGE
  • ngcsnet
    amíg nem ismered igazán a Trackmániát addig nem fog tetszeni, úgyhogy inkább tartsd magadban a véleményed
  • ngcsnet
    INGYENES LESZ MINDIG! nem 7000ft, freee!!
  • Ricsi90
    Ja nekem azt írja a lap nem található??????????,
  • roliika
    Nekem valami proxy not cunfiguredet ír ki az miért van? Pedig ment rendesen! Nem értem. Tüzfalat is kikapcsoltam akkor próbált kapcsolódni de nem ment neki...1/1Mbites netem van és az ősszes játék megy tűzfallal is..ennek mi a xar a baja?:-(((
  • NEOreg3
    405. vagyok a ranglistán juhú:DDDDDDD
  • Omegared
    Lehet én vok a hüle, de hogyan lehet ezzel online menni?
  • HöfEE
    Hú feltettem nagyon kira game! Ajánlom mindenkinek!
    Monjduk arra nem jöttem még rá hogy lehet pontokat gyüjteni nekem mindig azt irja unofficial mód.
  • Szaruman
    A levegőben lehet egy picit koordinálni a kocsit. Ha "fékezel", akkor stabilizálja, ill lassabban repül, az előre gombbal pedig gyorsabban (ahhoz képest, ha nem nyomná az ember).

Hm, hogy jobb lenne, mint az NFS? Nem hinném. Az egy agyoncsicsázott szar, ahol orrba-szájba csal a gép. De ha neked az tetszik, akkor told azt.
  • Sanyix
    Ja schrank most a hozzászólásaidat olvasva lehet hogy túl sokat várok el...
  • Sanyix
    Te tényleg ilyen sötét vagy, vagy erölködsz? Sztem te a valóságra gondoltál :DDDD persze mindjárt kimegyek, és beülök a repülő autómba LOL.
    ja de a #11-es írta hogy lehet a JÁTÉKBAN a levegőben irányítani a kocsit :D Tudod egyáltalán mi a különbség a játék és a valóság között?
    De amúgy azért hiányoltam a levegőben irányítást, mert ez egy ARCADE játék, tehát köze nincs a valósághoz, és a kocsik a játékban összevissza repkednek, és kvára nincs beleszólásom levegőben irányítás nélkül a fél játékba.
    Legközelebb mikor beszólsz egy orbitális baromságot gondolkozz el rajta mit írsz...
  • Pukkár
    Ez rohadt jó:D És az egészben az a jó hogy nem olyan mint az utolsó pár NFS, hogyha kicsit ügyes full gázzal végigviszed a pályákat:D
  • Blasta
    Nekem 2x resetelte a gépemet.
    (nincs egy hónapos az XP-m, zsír stabil) Ezután uninstall... ez van:-)
  • EvilDevil
    A Trackmania Sunrise is egy idiótaság... ez se lehet jobb... érdekes módon ezt meg sokan istenítik... pedig a NFS MW 10000x veri ezt a szutykot minden téren.. amit sok
    szimulátorbuzi fikáz alaptalanul...
  • akyyy
    jó lenne, ha online módba nem ugrálnának veszett módon a kocsik:S
  • schrank
    hát nem egy granturismo
    full nem értem mi a lényege a gammának
  • VRSDM
    gaboska, csak szolok hogy ami ehhez van benchmark az szar... szo szerint, szoval nekem minden maxon lefutattja 62.5 fps-el és mondom mi? ijen jo gépen lenne? (1,6+amd-9550GE-384ram) majd inditom a game-t és szanaszét szaggat,szoval arra ne hallgass
  • YaniMan
    "Az egyik legötletesebb program kitalálója (Trackmania) a Nadeo..."

Azért ugye sokan emlékeznek még a Stunts nevű DOS-os csodára? Szóval annyira azért nem eredeti az ötlet. Persze tetszik nekem is, isten ments, hogy leszóljam.

Sanyix: A levegőben már tényleg nem lehet irányítani a verdát, de úgy kell "felszállni", hogy az jó legyen. Ennyi.
  • phunky
    sztem zsíír nekem teccik
  • totya24
    nekem nagyon bejön..igaz, bizonyos idő után ki kell lépnem, a környezetem épsége érdekében de nagyon jó... interneten meg főleg... a magyarok 15. helyen állnak..nem is rossz.:)
    de lesz ez még jobb is..:)
  • gakoska
    Sztem jó kis játék, ahhoz képest h ingyenes, egészen jó.

30 fps a benchmarkja nálam 1600x1200-ban, very high beállításban, 6xAA, ez a full.
    A64 3000+ GF6800 512RAM

• David8
    Mousee!
    Te se merültél bele a játékba ha neked nem tűnt fel hogy már 6 órája jáccol nem pedig fél órája :)
  • Nyiri
    Eszmeletlenul idegesito jatek. 30 perc utan uninstall :)
  • mousee
    Pedig simán jól eltötymörög... bár én nem cseszegettem a grafikát, de aszittem h alapból maxon van :PPP

Szal alapom m1 nekem korrektül :P
  • ReVisor
    Kis pénz kis grafika, nagy pénz nagy grafika. :)
  • Runo
    hát megnézném, hogy hány fps-el megy neked fullon... nekem kicsit jobb a gépem, de fullon még nálam se érdemes nyomn /19fps/
  • schrank
    mióta lehet egy autót a levegőben irányítani fogadjunk még biciklizni sem tudsz B+
  • schrank
    nekem 15 perc volt az egész miről írol ?
  • mousee
    Tessék, itt a pontos gépigény:

As seen on the box the requirements are

WINDOWS 98/ME/2000/XP - PENTIUM 2 450Mhz -
    RAM 64MB -
    4X CDROM -
    DX9 COMPATIBLE 3D VIDEO CARD (16MB RAM) -
    16 BITS SOUND CARD - 300MB ON HARDDRIVE -
    56K MODEM FOR INTERNET GAMING

Szóval nem sok.. De ha nekem nem hiszel, akkor hidj ennek a linknek :))

Peace
  • mousee
    Nemvészes... Kis gépeken is elfut, persze kis grafikán... De a feeling a lényeg...

Nekem egy 2,4es cerkán pörög 1 giga rammal 64megás videókarival fullon...szóval nem 1 nagy dolog :)