Németh Szabolcs

Evolution GT

A Milestone a Screamer és a Superbike sorozat után úgy döntött, hogy ismét olyat alkot, ami egészében rengeti meg a világot.

A Milestone már nagyon régi szereplője a játékpiacnak. A vállalat még 1995-ben szerzett világhírnevet magának, mikor megjelentette a Screamert, majd egy évre rá a folytatást, amiről a legpatinásabb PC-újságok is kizárólag szuperlatívuszokban beszéltek. Aztán a Screamer Rallyt kicsit összekapkodták a fiúk és amikor már mindenki temette a társaságot, előrukkoltak a Superbikes sorozattal, amelynek mind a három része szinte tökéletesre sikeredett.

Több évnyi hallgatás, sikeres produktum nélkülözése után piacra dobták a S.C.A.R. - Squadra Corse Alfa Romeót, amely üdítő ötletességével sokak kedvencévé vált. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy a S.C.A.R nem tudott felnőni a Superbike, illetve a Screamer sorozathoz éppen ezért a Milestonenál úgy gondolták, hogy ideje lenne ismét nagyot robbantani a piacon és belekezdtek az Evolution GT fejlesztésébe.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A programban több híres autógyártó márkáját szeretnék belesűríteni. Pontos listát még nem tettek közzé, de olyan finomságok, mint a Bugatti EB110 és a Pagani Zonda, biztosan megdobogtatja majd a szívünket. A történet felépítése hasonló lesz a S.C.A.R-ban már megismerthez: pályafutásunk elején örülünk, ha egy kanyart be tudunk venni rendesen, ám az idő múlásával vezetési stílusunk kikupálódik és egyre könnyebben hagyjuk állva a többieket - csak nehogy a tájban való gyönyörködés miatt felcsavarodjunk egy fára.

Látnivaló pedig lesz bőven. Többek között valós helyszíneken (Hockenheim, Laguna Seca stb.) valamint fantázia szülte utakon (skót felföld, Cote d'Azur) is száguldozhatunk majd. Sőt ha kedvünk tartja, virtuális látogatást tehetünk Európa nagyvárosaiban. A fejlesztők elmondása alapján brutális mesterséges intelligencia, tökéletes fizikai modell jellemzi majd a 2006 márciusában PC-re, illetve PS2-re megjelenő szimulátort. A Milestone már letett annyit az asztalra, hogy bizakodva tekintsünk a jövőbe a játékot illetően.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gordonmail #19
    Hát',
    videokártya Driver problem lehet, vagy olyan "öreg" már a Windows-od, hogy nemfut rajta rendessen (ezt úgy éretnei, hogy mondjuk XP, de már fenntvan vagy 1 éve...)
  • matehoki #18
    Sziasztok

    Valaki játszott a játékkal?
    Nos én nekem meg van csak van eg kis gondom vele, mégpedig ez: belépek ott beállitom milyen kocsival legyek és amikor megjellene az autó ki tesz a játékoból a deskopra!Valaki tudja hogy mi lehet a gond?
    Légyszi segitsen valaki , nagyon szeretnék játszani a játékkal :)
  • zachi #17
    nem rossz hasonlít a most wanted-hoz
  • SFKS #16
    Azért remélem nem csa Audik lesznek benne
  • Akuma #15
    akkor hasonlítsd az xboxots game-t a Most Wantedhez, ha azt pc-re is kiadták! (azt a gamet nem adták ki pc-re) egyébként meg más kategória programozás szempontból
    pc-re sokkal részletesebb kell megírni egy játékot, mert a monitor felbontóképessége jóval nagyobb a hagyományos tévénél
  • joubi #14
    nemtom nekem nagyon tetszik a nfs mw grafikastul es mindenestul!aki fikazza az valszeg csak nem jutott tavabb a blacklist14'-nel...(@jin)
  • M@TriX #13
    jó de most PC platformon vagyunk. én nem nyomom az NFS-et de amennyit láttam belőle, ennél azért jobb... nem azt mondtam, hoghy a legjobb, hanem hogy jobb
  • jin #12
    nekem fullon megy 1280X1024-ben teljes anti-aliasinggal az NFSMW, mégsem vagyok elájulva tőle. Főleg, miután láttam az xboxos forza motorsportot, na azután egyenesen ocsmány.
  • M@TriX #11
    ennek? nézzétek már a képeket ember, szerintem olyan béna a graf, hogy az nem igaz... persze szubjektív, de... ezeken szerintem semmi extra nincs...
    ez szerintem egy az egyben az SCAR engine ami nem rossz, de mire ez megjelenik olyan gémek lesznek kint, hogy csak nézünk...

    ez szebb mint az NFS, háát én spec láttam az NFS-t nekem nem jön be mint stílus, de nézd meg egy izom gépen max grafon és aztán mondj véleményt, szerintem a 2 nem összehasonlítható...

    az autók fényezését nagyon eltalálták az MW-ben
  • Ackro #10
    nemcsak mintha... az nfs grafikája sokkal múlta alá önmagát az előző verziókhoz képest. sajna ez nem programhiba, vagy driver inkompatibilitás amiben eleinte bíztam, hanem direkt ilyen túlexponált szar az egész (biztos valami hülye trendet akartak ezzel alkotni, de sztem nem jó)
    ennek a gémnek viszont állat a grafikája!