19
  • gordonmail
    Hát',
    videokártya Driver problem lehet, vagy olyan "öreg" már a Windows-od, hogy nemfut rajta rendessen (ezt úgy éretnei, hogy mondjuk XP, de már fenntvan vagy 1 éve...)
  • matehoki
    Sziasztok

Valaki játszott a játékkal?
    Nos én nekem meg van csak van eg kis gondom vele, mégpedig ez: belépek ott beállitom milyen kocsival legyek és amikor megjellene az autó ki tesz a játékoból a deskopra!Valaki tudja hogy mi lehet a gond?
    Légyszi segitsen valaki , nagyon szeretnék játszani a játékkal :)
  • zachi
    nem rossz hasonlít a most wanted-hoz
  • SFKS
    Azért remélem nem csa Audik lesznek benne
  • Akuma
    akkor hasonlítsd az xboxots game-t a Most Wantedhez, ha azt pc-re is kiadták! (azt a gamet nem adták ki pc-re) egyébként meg más kategória programozás szempontból
    pc-re sokkal részletesebb kell megírni egy játékot, mert a monitor felbontóképessége jóval nagyobb a hagyományos tévénél
  • joubi
    nemtom nekem nagyon tetszik a nfs mw grafikastul es mindenestul!aki fikazza az valszeg csak nem jutott tavabb a blacklist14'-nel...(@jin)
  • M@TriX
    jó de most PC platformon vagyunk. én nem nyomom az NFS-et de amennyit láttam belőle, ennél azért jobb... nem azt mondtam, hoghy a legjobb, hanem hogy jobb
  • jin
    nekem fullon megy 1280X1024-ben teljes anti-aliasinggal az NFSMW, mégsem vagyok elájulva tőle. Főleg, miután láttam az xboxos forza motorsportot, na azután egyenesen ocsmány.
  • M@TriX
    ennek? nézzétek már a képeket ember, szerintem olyan béna a graf, hogy az nem igaz... persze szubjektív, de... ezeken szerintem semmi extra nincs...
    ez szerintem egy az egyben az SCAR engine ami nem rossz, de mire ez megjelenik olyan gémek lesznek kint, hogy csak nézünk...

ez szebb mint az NFS, háát én spec láttam az NFS-t nekem nem jön be mint stílus, de nézd meg egy izom gépen max grafon és aztán mondj véleményt, szerintem a 2 nem összehasonlítható...

az autók fényezését nagyon eltalálták az MW-ben
  • Ackro
    nemcsak mintha... az nfs grafikája sokkal múlta alá önmagát az előző verziókhoz képest. sajna ez nem programhiba, vagy driver inkompatibilitás amiben eleinte bíztam, hanem direkt ilyen túlexponált szar az egész (biztos valami hülye trendet akartak ezzel alkotni, de sztem nem jó)
    ennek a gémnek viszont állat a grafikája!
  • Roli
    vajon mekkora gépezet kell ennek a játéknak?
  • Roli
    Mintha szebb lenne, mint az NFS...
    Ladaracingről mi hír?
  • RpPRO
  • DKm
    Jó a grafikája! Ha tényleg jó lesz, lehet letöltöm.
  • orkenyi90
    cool az oldal nagyon sok mindent tartalmaz, könnyű az elérés
    üdv.orkenyi90
  • G0blin
    Há!
    Budapesten száguldozni??? Nem érzed ezt egy kicsit morbidnak?:)
    Vagy majd olyan lesz a verseny, hogy ki ér a szintidő (másfél óra) alatt Budaörsről a Zuglóba....
    A Budapesti közlekedés monnyon le!
  • akyyy
    budapest remélem benne lesz:) kerülgetnia kátyukat, whááá
  • CeleronMaster
    biztos jó lesz;)
  • mongoose18
    :SS