SG.hu

Ingyenes telefonálás az otthoni vonalon keresztül

Egy új eszközzel otthoni telefonunkkal akár a normál vonalon, akár az interneten kereszül lebonyolíthatjuk hívásainkat.

A Trust ST-1200 Internet Phone Station használatával egy vezeték nélküli otthoni telefonkészülék és egy szélessávú eléréssel rendelkező számítógép segítségével az interneten keresztül ingyenesen telefonálhatunk. Az internetes beszédkapcsolat - közismertebb nevén VoIP - hálózati kapcsolatot és egy olyan ingyenes szoftvert igényel, amilyen például a népszerű Skype.

A VoIP szolgáltatást használó felek a világ bármely pontjáról ingyenesen hívhatják egymást. A Trust eszközének segítségével a felhasználó ezt a telefonhívást már saját telefonkészülékkel is lebonyolíthatja. Miután a készüléket bekötötte a telefonvonal és a telefonkészülék közé, majd USB-porton keresztül csatlakoztatta számítógépéhez, a telefonáló választhat, hogy a hívást az interneten vagy a normál telefonvonalon szeretné bonyolítani.



A normál telefonvonalról a VoIP-programra a csillag gomb megnyomásával válthatunk, vissza ugyanígy. Az internet kapcsolattal rendelkező számítógépnek természetesen bekapcsolt állapotban kell lennie. A beprogramozott gyorshívó gombok segítségével változatlanul továbbra is hívhatóak maradnak rokonaink, ismerőseink, függetlenül attól, hogy rendelkeznek-e internettelefonnal. Ha a csillag gombot nem nyomjuk meg, a hívás automatikusan a normál telefonvonalon keresztül épül fel.

A készülékhez jár egy USB kábel, egy RJ-11 csatlakozó dugókkal ellátott telefonkábel, egy többnyelvű kezelési utasítás és egy CD-ROM, amely a vezető VoIP-alkalmazás, a Skype program normál telefonkészülékkel történő használatát lehetővé tevő programot tartalmazza. A telefonállomás augusztus végén jelenik meg a piacon, hazánkban ára 15 ezer forint körül lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Akos 001 #5
  • djukel #4
    Akinek fos internetje van (mint nekem) az ezzel sem jut elobbre.
  • wbtist #3
    Erre vártam. Akinek infója van, hogy hol lehet beszerezni, írjon!! THX Előtte az Olympia Dualphone-nal szemeztem de az 37 Bruttó, és vezetéknélkülim meg már van.
  • pafi #2
    voip cuccok
    Egyébként praktikusabb egy olyan adapter (router) ami mellé nem kell bekapcsolt számítógép, hanem elég egy UTP-n a netre kötni, a másik végére pedig bármilyen telefont lehet tenni.
  • peteragoston #1
    Na ilyen kell nekem. Sehol sem talalok normalis VoIp telefont...
    Tudja valaki h. honnan lehetne ilyet szerezni?
    irjon privat mssg-et