SG.hu

4 megapixeles fényképezőgép a Trusttól

A 4 megapixeles, Panasonic CCD érzékelővel rendelkező, kompakt Trust DC 4200 PowerCam fényképezőgéppel nemcsak fényképezni és videófelvételeket készíteni lehet, hanem akár játszani is.

A most bejelentett Trust DC 4200 PowerCam készülék nemcsak fényképezést, hanem szórakoztatást is kínál. A Panasonic CCD optikai érzékelőt hasznáó gép felbontása 4 megapixel. A felhasználó a 10 külön beállítási lehetőséggel rendelkező, maximálisan 4-szeres digitális zoom segítségével készített képeket egy 4 cm-es, színes TFT LCD-n tekintheti meg. A képernyő keresőként, illetve a menü és ráközelítésnél a kép megjelenítésére is szolgál. A menüfunkciók segítségével a felhasználó beállíthatja az expozíciós szintet és a fehéregyensúlyt, szabályozhatja a beépített villanófényt, valamint kiválaszthatja a makró funkciót.
A 13,5 MB-os belső memória a gyártó szerint összesen 55 fénykép tárolására alkalmas, de SD vagy MMC memóriakártyával igény szerint tovább bővíthető egészen 512 MB-ra. A TV kimenet révén a fényképek és videofelvételek televízió képernyőjén is megjeleníthetők. A fényképezőgép beépített mikrofonjával rögzített hangfelvételeket szintén meg lehet hallgatni a számítógépen vagy a TV-készüléken.


A színes TFT-kijelzőn - ha éppen nem fényképezünk - játszhatunk a Tetris, Snake, Soko és Jigsaw kirakósjátékkal. A Trust DC 4200 PowerCam fényképezőgéphez USB-kábel, videokábel, két darab Duracell ceruzaelem, táska, csuklószíj, az illesztőprogramokat, a szoftvert és a felhasználói kézikönyvet tartalmazó CD-ROM, valamint egy többnyelvű kezelési útmutató tartozik. A fényképezőgép október végén jelenik meg az üzletekben, ajánlott ára 43 490 Ft lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dez #2
    pontosabban: picit drágának
  • dez #1
    Tudásához képest drágának tűnik.