SG.hu

Digitális fényképezőgépet adott ki a Trust

A 4x8x2,5 cm-es Trust DC-3500 PowerCam Mini könnyedén hordozható, felbontása 3.1 megapixel.

A Trust úgy véli, mindig jól jöhet, ha kéznél van a táskában egy digitális fényképezőgép. A DC-3500 éppen ezért nagyon kis méretű, helyigénye mindössze 4x8x2,5 cm. Fényérzékelő szenzorának felbontása 3.1 megapixel, optikai nagyításra nem képes, négyszeres digitális zoomja tíz lépésben állítható. A gép 3,6 cm-es TFT LCD színes kijelzője keresőként, illetve az elkészített képek és a menüfunkciók megjelenítésére is szolgál. Használaton kívül a fényképezőgép objektívét egy beépített, fém objektívsapka védi.



A gyártó közleménye szerint képes makrózni, van benne beépített vaku, manuálisan állítható az expozíciós idő és a fehéregyensúly. Az alsókategóriában nem megszokott, hogy hangos videofelvételeket is lehet készíteni vele. A fényképekhez és videofelvételekhez USB-kábelen keresztül férhetünk hozzá. A szerkezet 6 MB saját memóriával rendelkezik, mely 512 MB méretűre bővíthető egy külön megvásárolható SD vagy MMC memóriakártya segítségével.



A fényképezőgép két darab AAA Duracell Ultra elemmel, védőtáskával, csukló/kézipánttal, egy illesztőprogramokat és szoftvert tartalmazó CD-ROM-mal és többnyelvű használati útmutatóval kapható. A készülék legújabb modellje november közepén kerül a boltokba, várhatóan 38 000 forint körüli áron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gz8 #2
    Azé' még nem kell kiabálni!
  • hungi #1
    EZT NEVEZEM ÉN HÍRNEK :)))