SG.hu

Sebességváltós egeret mutatott be a Trust

Az új Trust Gamer Mouse Optical GM-4200 optikai egér tökéletes irányítást és pontosságot tesz lehetővé a játékos számára a felbontás-szabályozó gomb segítségével, amellyel 800 dpi és 1600 dpi felbontás között váltogathatunk.

Cél. Tart. Tűz! Például ezért is elengedhetetlen a jó játékhoz egy gyors és pontos egér. A könnyű, piros színű Trust Gamer Mouse Optical GM-4200 optikai egeret kimondottan játékhoz fejlesztették ki. A megszokott 5 gombon kívül ezen az optikai egéren egy további gomb is található, amellyel váltani lehet 1600 dpi és 800 dpi felbontás között, hogy a játékos a játék minden pillanatában tökéletesen uralni tudja a helyzetet. A felhasználó a felbontásváltó gomb megnyomásával választhat a pontosság és a gyorsaság között.



A felbontásváltó gombon található piros kijelző jelzi, hogy melyik állásban van éppen az egér. A többi öt gomb közül három az egérhez tartozó szoftver segítségével a játékoknál szükséges különféle tevékenységekhez programozható. Az USB-csatlakozóval ellátott különlegesen vékony kábel minden típusú játékhoz tökéletes mozgásszabadságot biztosít.

Az egér ergonomikus kialakítású, a felső gumiréteg jó fogást nyújt. Az egér Windows Plug & Play kompatibilis; a dobozban többnyelvű felhasználói kézikönyv és a programozható gombokhoz tartozó szoftvert tartalmazó CD-ROM is található. A játékegér július végétől lesz kapható, gyártó által ajánlott ára 7495 Ft.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • irkab1rka #8
    Marketing cikk a süllyedő SG szinvonal gyöngyszeme. Megjegyezném, hogy egy haverom már jó ideje olyan egérrel CS-zik, amin -most figyelj- nem gombbal váltod a két felbontást, hanem lenyomod a gombot és állíthatod a görgövel a felbontást.

    OliApa: azt hiszem te nem találkoztál még a Kounter sztrályk nevű alkalmazással rendszeresen jáccó lyómunkásemberekkel...
  • Brootal #7
    Tényleg jól néz ki, de kiváncsi lennék a gombok érzékenységére mivelhogy gumiréteg van rajta. Az ára viszont egy Trust egérért szerintem sok. Mert egy MX 510 is lehet már ennyiért kapni. Ez a duma "tökéletesen uralni tudja a helyzetet" nagyon tetszett.
  • Tetsuo #6
    Nekem MX700as van, nemtom milyen felbontású, de nálam az asztal érdessége a gyenge láncszem. Gondoltam h polírozom egy kicsit, erre beszart a vidkari :(
  • dez #5
    A 800 az csak 33%-kal több, mint a 600, de az 1600 már 2x annyi, mint a 800. Van egy kis különbség 2x-es és 1,3x-os eltérés között...
  • Cleawer #4
    HA valaki ujjit egy ilyet akkor irjon már véleményt léccike.
    Érdekel ,de a Trust az nemnagyon hires a minőségéről
  • Andris #3
    Szerintem ez nem olyan rossz... igaz, hogy szinte egy az egyben koppintották a Logitech-ről, de nem baj. Legalább így olcsóbban (és kicsit gagyibb minőségben) is elérhető egy jó játék egér.

    Igazából a felbontásváltásnak szerintem annyi az előnye, hogy amikor csak nagyon kicsit kell mozdítani az egeren (pl Sniper puskával) akkor pontosabban tudsz célozni. Igaz, hogy egy normális játék ezt megoldja szoftveresen, mert elvileg, ha zoomolsz akkor az egér érzékenységet is állítja a játék. De mondjuk Battlefield2-ben kifejezetten hasznos lehet egy ilyen egér.
  • Hedgehunter #2
    attol fuggetlenul jol nez ki.....
  • OliApa #1
    Ekkora marhaságot! Persze, haladni kell a korral. . . Nemtom, ki hogy' van vele, de én nem éreztem különbséget a 600-as és a 800-as egér között, pedig majd kigúvadt a szemem. Így sejtem, mekkora lehet a különbség a 800-as és az 1600-as között. A másik meg az, hogy ki a fene tud egy FPS-ben a bunyó közepén PONTOS (dot)precizitással megállítani egy kurzort . . . Na és a játékprogramozók? Pixel vagy "dot" pontossággal tervezték a találatokat? He-he!