SG.hu

Távcsöves fényképezőgépet adott ki a Trust

A Trust vízálló digitális binokuláris látcsöve, a DB-2180 Binocular LCD Digicam közelre hozza és lefényképezhetővé teszi a legtávolabbi tárgyakat is, amelyek a 4 cm-es LCD-kijelzőn meg is tekinthetők.

Többé nem létezik túl távoli madár, túl alacsony popsztár, vagy a látótérből kieső sportoló. A digitális binokuláris látcsö közelre hozza a legkisebb részleteket is és rögzíti mint fényképet vagy videoklipet. A DB-2180 Binocular LCD Digicam beépített digitális kamerával és színes LCD képernyővel ellátott vízálló binokuláris látcső. A maximálisan nyolcszoros nagyításra képes eszköz TFT LCD kijelzője 4 cm átmérőjű, mely nemcsak képkeresőként, hanem a közelre hozott képek, a menüfunkciók, a fotók és a videoklipek megjelenítésére is szolgál.


A 8x30-as látcsőpár kilépési pupillája 3,7 mm. A 7,9° -os látómezőnek és a 10 m-től a végtelenig állítható fókusznak köszönhetően távoli és közeli objektumok megfigyelésére is használható. A beépített digitális kamera 2 megapixel felbontású, optikai érzékelője 1/3"-os. A felhasználó különböző funkciókat is használhat, mint pl. a dátum- és időbélyeg, fekete-fehér és szépia képeffektusok, a fehérkiegyenlítés szabályozása és az automatikus expozíció. A szokásos felvételi funkciók mellett lehetőség van a flashback (visszapergetés) alkalmazására is videoklipek készítésekor. Ez a manuálisan beállítható funkció sportesemények rögzítésekor ideális, hiszen a kamera csak az események utolsó 10 másodpercét rögzíti, így a felvétel nem foglalja szükségtelenül a memóriát.


A látcső 16 MB belső memóriával rendelkezik, amely - a gyártó szerint - maximum 140 fénykép tárolására alkalmas. A memória SD vagy MMC memóriakártya használatával maximum 256 MB-ra bővíthető. A rögzített képek és videoklipek a Windows Explorer használatával közvetlenül hozzáférhetők, az USB kábel pedig egyszerű telepítést, gyors adatátvitelt és a látcső számára tápfeszültséget biztosít. A szerkezet két AAA méretű Duracell Ultra elemmel, erős védőtáskában, nyakpánttal, tisztítóruhával és a meghajtó-, illetve szerkesztőszoftvereket tartalmazó CD-ROM-mal kerül forgalomba. A modell november közepétől kapható, ára várhatóan 50 ezer forint körül lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jimmyke #5
    Aranyos. :)
  • HUN Tick #4
  • HUN Tick #3
    ez kurva jü
  • Mort777 #2
    Éljenek az amatőr paparazzik. ;)
  • _Vegeta_ #1
    Ilyen mar van egy par darab. Azert nem tunik tul rossznak. :)