SG.hu

Tenyérnyi WiFi-pont-kereső

A Trust WiFi Hot Spot Finder NB-7300p egyetlen gombnyomásra minden elérhető WiFi-hálózatot feltérképez anélkül, hogy laptopját be kéne kapcsolnia vagy a hálózatra csatlakoztatnia.

A Trust WiFi Hot Spot Finder NB-7300p HotSpot-kereső öt jelzőfényével egy kattintásra közli az elérhető WiFi hálózat jelerősségét. A piros LED világít, ha a közelben nincs elérhető WiFi hálózat. Ha van, a többi négy LED mutatja a vételi jel erősségét. Így ha esetleg nem elég erős a vezeték nélküli hálózat jelének erőssége, nem kell feleslegesen csatlakoztatni és bekapcsolni a laptopot. 100 méteren belül minden vezeték nélküli 802.11b és 802.11g protokollal működő hálózatot bemér. A kis méretű és könnyű HotSpot-kereső könnyen kulcskarikára fűzhető, így bárhová magával vihetjük.


A gyártó szerint a jelerősség-kijelzés megbízható, mert a készülék kiszűri és figyelmen kívül hagyja a mobiltelefonoktól, mikrohullámú sütőktől és Bluetooth eszközöktől származó jeleket. A szerkezet frekvenciatartománya 2400-2483 MHz, két lítium elemmel és egy kulcskarikával együtt szállítják. A termék május közepén kerül forgalomba, ára várhatóan bruttó 9000 Ft körül alakul, forgalmazótól függően.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wander01 #2
    marha jooo. kell egy ilyen :)
  • OliApa #1
    Ügyes. És drága . . .