Demkó Zsolt

Axis & Allies, a stratégiai játék

Az Atari elárulta, hogy novemberre tervezi az Axis & Allies: RTS című játékának a megjelenését. Ennek örömére elkészítettek egy hivatalos honlapot is ahol friss infomációk találhatóak.

A játék fejlesztője az a TimeGate Studios, akik a Kohan sorozatot készítették és készítik. Ennek a sorozatnak eddig három része jelent meg, most készül a negyedik, a Kohan: Kings of War. Emellett fejlesztik az Axis & Allies: RTS-t. A stúdiót 1998-ban 5 üzletember alapította, akik fantáziát láttak a játékiparban. Az első játékuk 2001-ben jelent meg, ami a Kohan: Immortal Sovereigns volt.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az Axis & Allies: RTS egy II. Világháborús stratégiai játék lesz, amely teljesen 3D-ben fog pompázni. Jó hír, hogy nem csak egy kis részletet, hanem a teljes háborút lejátszhatjuk. Mind az öt akkori nagyhatalom oldalán csatába állhatunk: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Oroszország, Németország és Japán. A játékban lévő egységek történelemhűek lesznek, az amerikai oldalon bevethetjük a B-17-es bombázókat, az angoloknál a Churchill tankokat, az oroszoknál a T-34-eseket, a németeknél a híres Tigriseket, a japánokkal pedig kihasználhatjuk a Mitsubishi A6M0 vadászok, azaz a Zerók fordulékonyságban rejlő előnyeit. Összesen több mint 150 egység található majd a játékban. Katonák, tankok, repülőgépek, hadihajók...

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A fejlesztők nem kötöttek kompromisszumot. Végig vezérelhetjük csapatainkat a II. világháború történésein, vagy akár újraírhatjuk a történelmet is. Ebben nagy segítségünkre lesz a Dinamikus Hadjárat, amely aszerint alakítja a missziókat, ahogyan végződött a csata. Olyan nagy tábornokokkal mérkőzhetünk meg, mint Patton, Nimitz, Rommel, Tojo, Zsukov vagy Montogomery. Lehetőségünk lesz online csatákat is vívni a barátaink ellen, és az ingyenesen mellékelt Háború Szerkesztővel magunk is beleszólhatunk a küldetésekbe. A megjelenés november 2-ára várható. A képek finom dolgot sejtetnek, de majd meglátjuk, messze van még a fejlesztés vége.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ColdFire #33
    ilyen fosh grafikát se látni manapság....
  • Wlakos #32
    Hallotál már a civilizációról? na azt csináld meg gondolkodás nélkül:)
  • longside #31
    Reagálva mindenre.:

    Azért van annyi 2.Vhs játék barátim mert fejlődünk ám de büdösül. Minden fejlesztő többet akar, többet és mást. Összehasonlítani ezt a panzers-el elég idióta dolog. A kettő teljesen más játékmenettel bír. Max olyan gamékkal hasonlíthatnátok össze mint pl a rise of nations. Mikor ez a gém megjelent igen is unikum volt a nagy térképen tologatom az egységeket a csatákat meg lejátszom rts-ben tipusú játék. 2. világháborús játék még nem jelent meg így. Ne azért ítéld el a játékot mert te pl utálod a 2. Vh-s gamékat :)..ez Noobság. Ha nem szereted nem próbálod ki, de pl nem ettől lesz rossz gém, hanem mondjuk az idióta Mi-től ami benne dolgozik. véleményem szerint a játék tisztes iparosmunka nem kiemelkedő de nagyon is élvezhető. A grafika nem egy szenzáció de élvezhetővé teszi a játékot, ám a hangulat messze ver sok más 2. világháborús játékot. Persze van szebb jobb de hasonló játékmenetű nem sok :). A grafikán csöpögőknek meg nem való számítógépes játék nézzenek DvD-ket ott van szép grafika meg agyatlanság. A grafika max kiegészíti a játékélményt, de nem az a meghatározó.
  • [HUN]PAStheLoD #30
    nekem még mindig fenn van ;
  • M@TriX #29
    Ha valaki nem vedte volna még észre van egy videó is, sztem nagyot üt:

    videó
  • PREMIERE1 #26
    Az eredeti azért jobb volt!

    http://www.gamespot.com/pc/strategy/axisandallies/screenindex.html

    Ez a mostani amolyan 3D-s valami lesz. RTS! PFF! Egy Axis and Allies még táblás változatban is jobb ennél a készülő szépségnél! (Mondjuk a Panzers, a D-DAY, Blitzkrieg 2 és különösen a Wartime Command mellett szerintem labdába sem fog rúgni ...)
  • Demon Eyes Kyo #22
    végre egy olyan 2. vh-s játék amiben a történelmet is meg tudom változtatni :>
  • DMZ #21
    A képek szerint a grafikája is hasonlít Generels-ra.
  • M@TriX #20
    háát, azért szerintem nem lesz rossz játék, ugyanis hirtelen nem jut eszembe olyan II VHs RTS, amelyben építkezni is lehetett, mint a Generals-ban.
    Szóval szerintem jó kis játék lesz,d e még nem tudhatjuk, mint azt sem, hogy a Panzers a végén milyen lesz. Meg amúgy miért kellene választani, ha jó mind a 2, akkor jöhetnek. ;)
  • lammaer #19
    Én csak azon gondolkodom, vajon lesz benne gyártás/fejlesztés is?
    Jó lenne már egy olyan 2. világháborús RTS, ahol én gyártom le az egységeimet (olyan C&C generals módra).
    A Sudden Strike óta valahogy sose lehet gyártani meg épitkezni 2 vh-s RTS-ben...