Gyurkity Péter

Bemutatkozott az LG forgatható telefonja

Egy új sorozat első lépéseként bukkan fel a készülék, amely T-alakban is használható.

Az LG kapcsán az utóbbi hetekben arról írtunk, hogy a Velvet után egy olcsóbb megoldással próbálkoztak, hétfőn viszont lerántották a leplet a korábban szintén kiszivárogtatott forgatható telefonról, amely két kijelzővel áll majd rendelkezésünkre. A cég átalakítaná az okostelefonról alkotott képünket, ennek első lépéseként jön most az LG Wing.

A hivatalos bejelentés, valamint az alább beágyazott videó révén szinte mindent megtudunk az új jövevényről, amelynek legfőbb attrakciója természetesen az említett iker-kijelző lesz. Az Explorer Project első tagja ugyanis két eltérő üzemmódot kínál, ezek egyikében a 6,8 hüvelykes P-OLED panel a szokásos módon használható, ez 20,5:9-es képarányt és a 2460 x 1080 pixel felbontást kínálja, a kijelzőt viszont 90 fokban elfordíthatjuk, így láthatóvá válik a másodlagos érintőképernyő, mégpedig egy 3,9 hüvelykes G-OLED formájában, 1240 x 1080 pixel felbontással. Itt nyilván ugyanazon app mindkét felületet egyszerre használhatja, ezt az Android támogatja, a hardver terén viszont nem az abszolút csúcskategóriát kapjuk meg.


A teljesítményért ugyanis a Snapdragon 765G felel, ez itt is támogatja az 5G-t, mégpedig 8 GB RAM és egy 256 GB-os tároló társaságában. Az akkumulátor kereken 4000 mAh-s, az előlapon egy 32 megapixeles előugró szelfikamera, a hátlapon pedig egy tripla-modul helyezkedik el, ez utóbbi sorrendben 64, 13 és 12 megapixeles érzékelőket kínál. Az érdekes kialakítás ezúttal is kompromisszummal jár, a telefon 10,1 mm vastag, ez még a Microsoft Surface Duo típusnál is méretesebb, a súly pedig 260 gramm (amit az eredeti 314 grammról sikerült leszorítani).

Az LG Wing Dél-Koreában és az USA-ban a jövő hónapban jelenik meg, Európa ezt követi majd a sorban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!