Gyurkity Péter

Játékosoknak készít okostelefont az Acer

Tajvani források szerint a cég kifejezetten játékosoknak szánja új telefonját.

A DigiTimes számolt be egy tajvani értesülésről, amely eredetileg a kínai nyelvű Commercial Times napilapban jelent meg. Ebben arról írtak, hogy az Acer több új okostelefonnal is készül, ezek egyike pedig kifejezetten a játékokat előnyben részesítő felhasználók igényeit elégítené ki.

A hír nem egyszerűen egy külső forrás révén pattant ki, az eredeti cikkben ugyanis az Acer saját Smart Product Business Group (SPBG) csoportjának első emberére hivatkoznak. ST Liew állítólag arról beszélt, hogy a játékosoknak szánt készülék az Acer felhő-szolgáltatására támaszkodna, kereskedelmi ára pedig az 500 és 600 amerikai dollár közötti sávban lenne. A cég mérnökei jelenleg a hőleadás csökkentésén dolgoznak, de legalább ilyen fontos az üzemidő kitolása, valamint a szoftveres problémák megoldása - a fentiek alapján brutális hardverre számíthatunk, bár ezzel kapcsolatban eddig még semmilyen hivatalos információ nem látott napvilágot.

Liew arról is szót ejtett, hogy az Acer 2016 vége előtt további készülékeket is szeretne piacra dobni, ezekből összesen 5 különböző példányt ismerhetünk majd meg. Az átlagos eladási ár 200 dollár körül lenne, vagyis a további példányok jóval szerényebb kivitelben érkeznének, miközben a cég számára jó hír, hogy már az új, kisebb méretű viselhető termékek is profitot termelnek, ezekből pedig csak idén 500-600 ezer példányt szeretnének értékesíteni.

Amennyiben további konkrétumok jelennek meg a cég új készülékeiről, ezekről igyekszünk minél előbb beszámolni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #4
    Venni kell egy 6+ colos, erős hardverű kínai telcsit 60 ezerért. Oszt mehet a játék. Ki van csukva, hogy ebben a szegmensben az Acer jó ár érték arányú terméket dobjon össze.
  • dzsagon #3
    akar a faszom telefonon játszani
  • Szefmester #2
    Csinálnak egy szögletes, drága alkatrészekkel megpakolt, világító gagyit és azt mondják rá gémer telefon....

    Nézzétek csak meg. Bármi amire rá van írva hogy gamer egyből drágább az ugyanolyan tudású csak nem világító társánál. :)