Gyurkity Péter

Három SIM-kártyát támogat az Acer Liquid X2

A cég ezt egy méretes akkumulátorral és további kellemes jellemzőkkel egészíti ki.

Több forrás is beszámolt egyszerre az Acer New York-i sajtótájékoztatójáról, amelyen többek között a gyártó legújabb okostelefonjáról rántották le a leplet. A Liquid családot kibővítő X2 érdekes megoldásnak tűnik, és bár egyelőre több részletről is hallgatnak, néhány fontosabb pontot azért megismerhetünk.

A legtöbb beszámolóban első helyen szerepel a három SIM-kártya támogatása, vagyis a tri-SIM opció jelenléte, amelynek révén a sokat utazók, illetve a folyamatosan a kedvezményes ajánlatokat vadászó felhasználók jutnak előnyökhöz. Arról nem tettek említést, hogy a memória és a belső tároló mérete mekkora lesz, de azt már tudjuk, hogy a kijelző mérete 5,5 hüvelyk, a processzor pedig egy 64 bites, nyolcmagos változat, amelynek révén ők is a gyártók körében egyre erősödő trendhez csatlakoznak.


Mindezt egy meglehetősen nagy, 4000 mAh-s akkumulátor szolgálja majd ki, amely minden bizonnyal kellő üzemidőt biztosít a kényelmes használathoz, bár nyilván ezt is az első tesztek, valamint a mindennapok során tapasztaljuk majd igazán ki. Érdekes módon (a HTC példáját követve) a hátoldalon és az előlapon ugyanazon kamera kap helyet, ez egy 13 megapixeles f/1.8 példány, tehát a selfie-képeket is ezzel készíthetjük majd. A telefonhoz számos különböző Quick Flip tok társul majd, amelyek többek között a belső tároló kapacitását, a repülő mód bekapcsolását, valamint a zenelejátszó és egyéb alkalmazások gyors és kényelmes kezelését teszik majd lehetővé számunkra.

Azt még nem tudni, hogy a telefon pontosan milyen sorrendben jelenik meg, de az USA-ban már májusban felbukkanhat, ezt követheti az európai debütálás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!