Gyurkity Péter

Jön az Acer W10-es csúcstelefonja

A Jade Primo februárban jelenik meg a piacon, Európában azonban már előrendelhető.

Az Acer még szeptemberben, az IFA alatt mutatta be új készülékeit, amelyek között a Windows 10 Mobile alá szánt Jade Primo is helyet kapott. A megjelenés azóta várat magára, néhány európai országban azonban már él az előrendelés lehetősége.

Ezen országok közé tartozik Németország, ahol többek között a Notebooksbilliger portálon jelezhetjük érdeklődésünket a készülék iránt. A korábban ismertetett hardveres és szoftveres jellemzőket megtartották, így egy 5,5 hüvelykes, 1080p felbontást támogató AMOLED-kijelzőt kapunk, amelyhez a Snapdragon 808 processzor, 3 GB RAM, egy 32 GB-os, tovább bővíthető belső tároló, egy hátoldali 21 megapixeles dual-LED flash kamera, annak 8 megapixeles előlapi társa, valamint egy 2800 mAh-s akkumulátor csatlakozik.


A támogatott technológiák listáján ott szerepel a 4G LTE, a dual-SIM opció, a WiFi 802.11 b/g/n, de az USB Type-C sem hiányzik innen, a telefon pontos fizikai mérete pedig 156,5 x 75,9 x 8,4 mm, súlya 150 gramm. A telefon a Continuum funkciót is megfelelő módon kezeli, vagyis egyfajta mini-PC módjára is működhet, már amennyiben nagyobb kijelzőhöz csatlakoztatjuk, és egér, illetve billentyűzet révén kezeljük az ott megjelenő tartalmat.

A német oldalon 569 eurót kérnek a fejlesztésért, egy olasz portálon viszont 599 euróra ugrik az ár, amiben egy Continuum Dock is benne foglaltatik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #2
    Én speciel a Lumia 950-et választanám inkább mint ezt, de örvendetes, hogy végre adnak ki csúcs telókat a Lumiákon kívül is Windows-zal szerelve.
  • PeeTeR #1
    ha, ha, ha... csucstelefon..