Szekeres Viktor

2012-ben jöhet a District 9 2

Egyrészt biztosnak látszik a District 9 folytatása, másrészt, ha a rendező keresztül tudja vinni akaratát a producereken, akkor a második rész előzményfilm lesz. De ez egyelőre még nem vehető biztosra.

Sharlto Copley, a District 9 főszereplője egy, a Szupercsapattal kapcsolatos sajtótájékoztatón elmondta, hogy mindenképp lesz folytatása a tavalyi sikerscifinek, köszönhetően annak, hogy mind ő, mind Neil Blomkamp rendező, elkötelezte magát a projekt mellett. Sőt, amellett is elkötelezték magukat, hogy a feldolgozás második része nem tipikus folytatás lesz, sőt, az is lehet, hogy előzményfilmet készítenek.


"Neil is akarja és én is akarom, pont. De Neil jelenleg egy másik filmet forgat, s ezt követően gondolom mindenki tartani fogja magát a jelenlegi tervekhez, és 2012-ig leforgatjuk a folytatást. A történet oly sok irányba haladhat, hiszen egy egész univerzum áll előttünk. Biztos, hogy sok író hajtogatja ezt, de előttünk valóban ott áll az egész univerzum. A lényeg, hogy nem leszünk tipikusak, nem arról fog szólni a második rész, hogy száz idegen harcol az emberek ellen. " - összegezte a színész.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cefet #9
    Nekem tetszett, valóban nem egy szokványos darab.
    Várom a folytatást. Az előzményt még inkább...
  • Stonee #8
    előzményfilmben bemutathatnák ezeket a lényeket pl a saját bolygólyukon , meg azt h h került ide a hajójuk... a 2. részben meg visszajöhetnének nagy létszámban bosszút állni a gonosz embereken!
  • nessboth #7
    Igazából, ha valami újat akarnak, akkor rakják be a kínai népköztársaság kellős közepébe az ufókat, kíváncsi vagyok, hogy ők hogy állnának az idegenekhez.
    Mindenesetre drámaibb meg hatásosabb film volt, mint az AVATAR...
  • bmw #6
    Hat nekem baromira nem jott be, egy osszevisszasag az egesz...
  • motyodlee #5
  • WoodrowWilson #4
    Fockin' prawns again!
  • Gauge #3
    Én szerintem meg pont az a jó a filmben, hogy se előzménye, se további része...remélhetőleg. Pont az újdonság adta a varázsát.
  • Narxis #2
    Általában nem szoktam örülni az előzmény filmeknek, de itt nagyon sok dolgot tisztázhatnak vele, szóval várom. :)
  • Kerub #1
    Akkor Neill Blomkamp már biztos nem csinál Halo filmet