Szekeres Viktor

Klasszikus scifi feldolgozása készülhet el

Ismét mozifilm készül Buck Rogers kalandjaiból. A Mortal Kombat és a Resident Evil rendezőjének új filmje természetesen 3D-ben fog a moziba kerülni, a scifirajongók nagy örömére.

A Resident Evil-filmek rendezője, Paul W.S. Anderson aláírta szerződését egy Buck Rogers-mozifilm elkészítésére. A 3D-ben bemutatandó film forgatókönyvét a Vasember írói, Art Marcum és Matt Holloway készítik. A Deadline New York értesülései szerint a mozis adaptáció a klasszikus történet modern verziója lesz, melyben egy vadászgép pilótája viszonylag gyorsan megszokja, hogy a jövőbe került és segít megvédeni a bolygót az idegen megszállók ellen.


Buck Rogers történetét először az 1920-as évek végén, az 1930-as évek elején lehetett olvasni képregényes formában, majd pedig több film és tévésorozat, sőt, számítógépes játék is készült belőle. A popkulturális ikonról a Paradox készíti a mozifilmet, a cég, mely jelenleg az új Conant forgatja Bulgáriában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gulyu84 #2
    Jeeee!! DUCK DODGERS in the 25TH CENTURY Remake! :P
  • macseke #1
    hát ez a régi film valami nagyon röhejes :) viszont a 79-es feldolgozást nagyon bírom, az igazi klasszikus, én várom az újat!
    'ligiligiligi' :)
    http://www.imdb.com/video/screenplay/vi1320943897/