Szekeres Viktor

Itt a Tron 2 plakátja

1982-ben sokan csak tátott szájjal figyelték a mozikban a Tront, az abban tapasztalható száguldást, s remélhetőleg ugyanez lesz a helyzet amikor a folytatás, a Tron Legacy mozikba kerül jövő év végén. A várakozást addig is egy plakát könnyítheti meg.

Jövő decemberben érkezik a Disney új sikerfilm-jelöltje, az 1982-es Tron kvázi folytatás, a Tron Legacy, mely természetesen 3D-ben lesz látható a mozikban, hiszen a sok animáció miatt ezt nem lesz túl nagy plusz munka az utómunkálatok során megvalósítani.


Jelen állás mellett a decemberre való utalás december 17-ét jelent, így a film plakátja mellett még arról is hírt adhatunk, hogy közel sem lesz olyan egyszerű sikerre vinni a filmet, hiszen ugyanerre a dátumra időzítették Amerikában a félig élőszereplős, félig animált Maci Laci-flmet (Warner Bros.), valamint a Sony egyelőre cím nélküli romantikus komédiáját Jim Brooks rendezésében, Paul Rudd és Reese Witherspoon főszereplésével.

Sőt, fiatalokat érdeklő filmekkel tele lesz a jövő év utolsó hónapja, hiszen 10-én a Narnia 3, míg 24-én a Gulliver-film mutatkozhat be - hacsak valamelyik forgalmazója meg nem hátrál a versenytől. Egyelőre a stúdiók azonban kivárásra "autóznak", mindegyik várja, hogy a másik rettenjen meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lambda5 #7
    "..1 Tron vagy 1 Utolsó Csillagharcos igen-igen különlegesnek számitott "
  • valamit #6
    Elég beszédes egy plakát ez, akár a képet, akár a feliratokat nézem, így egy évvel előre.
  • cateran #5
    Hat,en olyan 12 lehettem,amikor lattam a Tron-t (rosseb sem emlekszik pontosan:D),de azota sokminden valtozott.....egyreszt akkoriban nem nagyon jutottak el nyugati filmek kishazankba (no persze a 22x masolt vhs kazettak,100 fele alamondassal,mas kategoria:D)masreszt a fenycikli versenyt annyira kib..ott jol megcsinaltak,hogy meg ma is meg-meg nezem....manapsag mar minden film tele van pakolva CGI-vel..akkoriban jobban divott a szineszi jatek,megfejelve kaszkador es "normal" specialis effektekkel..1 Tron vagy 1 Utolso Csillagharcos igen-igen kulonlegesnek szamitott:)
  • winnie #4
    ez érdekes kérdés. szerintem hiába kedvenc egy maci laci, nem menne el rá egy 24 éves, de egy 10-12 éves fiú simán elmegy a tronra. én elmentem volna.
  • 123sawyer456 #3
    lehet a kicsik nem mennek a Tron-ra viszont a nagyobbak lehet a maci lacit választanák inkább akiknek gyerek korába nagy kedvence volt stb..
  • pixx #2
    "Tron kvázi folytatás, a Troy Legacy" az Tron Legacy ahogyan a plakáton is van :)
    A Maci Lacit, meg a Tron-t egy kalap alá venni felesleges, 6-12 éves korig nem hinném, hogy a Tron filmre mennének el.
  • bitbandita #1
    áááá még egy év. rohadt nagy kedvencem volt az első.