Szekeres Viktor

Nemsokára itthon is a Megacápa az Óriáspolip ellen!

Bár a scifire specializálódott Syfy csatorna filmjét, a Mega Shark vs Giant Octopus-t közel sem vette körül akkora hype, mint mondjuk a Transformers-t vagy az Avatart, a B-filmek rajongói és a szörnyfilmek szerelmesei már egy ideje várják a híreket a magyar premierről.

Nos, egyelőre pontos dátum nincs, de 2010 második harmadában már mi is láthatjuk szinkronosan az Asylum stúdió új filmjét, bár sokan, teljesen jogosan az eredeti hangra szoktak esküdni, de mivel DVD-ről van szó, így a néző választhat, hogy magyar színészek tolmácsolásában vagy eredeti hangon akarja-e hallani Loranzo Lamas-t és Deborah Gibsont.


A mellékelt előzetesből kiderül a Mega Shark vs Giant Octopus története, miszerint két jégbefagyott, őskori lény ádáz harcának lesz mellékszereplője az ember, aki saját eszközeivel próbál valamit tenni a monstrumok ellen. (A Megacápának például egy utasszállító repülőgép megatámadása sem esik nehezére, mint a második videón láthatjuk.)


Az amerikai Syfy csatorna egyébként továbbra is kiszolgálja a tunkolós B-filmekre vágyó közönséget, hiszen az elkövetkező hetekben olyan filmeket fognak bemutatni, mint a természetfölötti Robin Hoodos sztori, a Beyond Sherwood Forest, a Föld elpusztításával fenyegető Annihilation Earth és a szellemes House of Bones.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • daneelolivaw #31
    csak én rökönyödtem meg azon, hogy a kapitány azt mondta az utasainak, h SORRY FOLKS? :D
  • Szilvi79 #30
    Ekkora ugrást! Öcsém Flipper bekaphatja, sehol sincsen.

    Amúgy meg amikor 10 km magasságból a tengerbe csapódik gép és cápa akkor a cápának nem kéne szétplaccsannia? Vagy a fejese is ennyire jó mint az ugrása?

    Én ilyet még röhögés céljából sem tudok végignézni. Ha valaki erre akar áldozni 1,5 órát az életéből nem sajnálom tőle.
  • Berber #29
    A baj ezzel, hogy komolyan veszi magát. Meg akar magyarázni, keretet ad, és nem dobja el annyira az agyát mint egy Transformers. Gondolt, fantázia hiányában tuszkolja le a torkunkon csupán a bevételért.
    Ja és ha röhögni akarok, akkor előveszek egy Aceventurát, ha csak bambulni, akkor egy Volt egyszer egy vadnyugat-ot. Egyes filmek a DVD-árát (60Ft) sem érik meg amire kiírom, de nem írom! Nézek inkább rajzfilmet mint szemetet. Attól sem leszek emelkedettebb, sem okosabb, de legalább nem akarom megmagyarázni magamnak, hogy mi a jó ebben. És még jegyet is vegyek némelyikre????
  • Hornymut #28
    Nem tudom, miért kell mindenhez ilyen komolyan hozzáállni. Az ilyen filmek pusztán agyatlan szórakoztatás céljából készülnek, amire a blockbusterek 90% alkalmatlan. Mellesleg inkább szurkoljunk az Asylum filmeknek, nem egy közülük kezdő rendezőknek, íróknak ad lehetőséget.
  • Kelta #27
    Trash ide vagy oda, ez egy nulla szintü 2dolláros sz@rrakás, mint az asylum mind...a film szót se szívesen használnám rá...aki ezt élvezi, haverokkal vagy nélkülük...egézségére..kívánom, hogy jobb filmet sose lásson..
    ez egy trágya..
  • sonance #26
    Hollywood, hogy is nevezzelek? Egy rövid klip többet mond 100 szónál:

    - Hollywood -
  • Throme #25
    A repcsi nincs 10km magasan ebben a jelenetben, mikor a cápa elkapja.
    Leszállás közben a felhőkbe megy be éppen.
    Valami vágás is lehet benne, mert amikor bemegy a felhőkbe a gép utána belső nézetre vált a film és a csókát látjuk amint felugrik és felkiált. A kamera azt mutatja mit lát a figura, na ott már semmilyen felhő nincs. A cápa (repülő hal) közeledik és alatta a tenger ami nem tűnik túl messzinek....

    Ettől még nem semmi :) ilyet még nem látott senki! Kis helikoptert már húztak le cápás filmben, de egy 747-est még nem harapott ketté ilyen, durván nagy dög :). egy kompjúter van a cápa agyában, hogy ezt kiszámolta :):)

    Sok King Kong-ot néztek a készítők...
  • alienslive #24
    Jah, ha már a trash filmeknél járunk, megemlíteném a csúcsot nálam (csak a méd in in hálivúd):
    2001 Yonggary
  • Nasedo #23
    Most őszintén! Szerinted ezt meg kell nézni? Ez az egy perc bőven elég, hogy rájöjjünk mivel is van dolgunk. Én megpróbáltam végigszenvedni a LOST másolatukat, de 10 perc után törölnöm kellett. Egyszerűen van benne valami, amitől hányok. Ezek direkt csinálnak undorító filmeket. Nagy poén...
  • alienslive #22
    Én már láttam az Alien vs Hunter nevű csúcsfilmjüket. Kb. 15 percig röhögtem, de utána már inkább fájt.

    Amúgy dec. 5 reteken klubon lesz Assylum film: 2012 Doomsday :)