Szekeres Viktor

Új film egy mutáns cápapolipról

Az amerikai scificsatorna nemsokára új, sajátgyártású produkciókkal jelentkezik. Az egyik egy cápapolipról, a másik pedig egy dinoszauruszcápáról fog szólni.

Ahogy az várható volt, miután 2009-ben a Yahoo éves toplistáján a Mega Shark vs Giant Octopus című scifi előzetese a nyolcadik helyen zárt (a megtekintések száma alapján), a hollywoodi stúdiók nekiálltak a cápás tematika kiaknázásának. A Syfy többek között bejelentette a Sharktopus!-t, melyben egy cápa-polip mutáns garázdálkodik, valamint a Dinosharkot is, melynek főszereplő cápájában némi dinoszuarusz-DNS is csörgedezik.


Mindkét filmet a legendás B-filmes király, Roger Corman készítheti, aki nemsokára 400. filmjénél lehet producer az IMDB szerint, hiszen az 50-es évek óta gyárt olyan klasszikusokat, mint a Millió szemű bestia vagy a Viking asszonyok és utazásuk története a Nagy Tengeri Kígyó otthonát jelentő vizekbe. Ez utóbbinak itt az előzetese, de a YouTube-on a teljes filmet meg lehet nézni. (A producer frissebb filmjei között a Scorpius Gigantus vagy a Supergator érdemel említést.)

A lényfilmeket igencsak pártoló amerikai scifi csatornán a Dinoshark március 13-án mutatkozik be. A film története szerint egy gleccserolvadás következtében felszínre kerülő, évmillió óta megfagyott tojásból kel ki az őskori ragadozó. A hírek szerint a sztorit Corman eredetileg a Dinocroc folytatásának tervezte, de a Syfy vezetői szerint a nézőket jobban érdekli az újabb lények, mintsem az ismerős szörnyekről szóló újabb alkotások.

A cápapolipról szóló Shaktopus premierje még arrébb van, de a film először a címkiválasztásával és tesztelésével kezdődött. Miután kiderült, hogy a nézőket érdekelné a történet, Cormannek ki kellett találnia egy hihető történetet is. A végeredmény szerint az amerikai haditengerészet megbíz egy csoportot, hogy genetikailag fejlesszen ki egy félig cápa, félig polip élőlényt, hogy annak segítségével vegyék fel a harcot a szomáliai kalózok ellen. Azonban egy csapásra minden rosszra fordul.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • richard45 #9
    Elöszőr azt hittem valami Asylum stúdiós film.
  • Zolthen #8
    Arra nem gondoltak, hogy azért 8. a keresési listán, mert annyira szar? Én legalább 50 helyre küldtem szét, amikor megláttam, hogy "nédd' már mekkora fos"
  • Okisz #7
    Ez az! Hajrá, én már nagyon várom őket!!!
  • IMYke2.0.0.0 #6
    Cápali, cápolip... mi lesz még itt?
  • sylvanor #5
    A sharktopus cím nagyon besokkolt. :D
  • Stonee #4
    gratulálok :)
  • polarka #3
  • Athor #2
    :)
    Úgy tűnik, más sem.
  • Novell #1
    Hát ez... Kész. Egyebet nem tudok hozzáfűzni...