Szekeres Viktor

Rebootot kap Schwarzenegger egykori akciófilmje

Ismét elkészítik a Kommandót, mellyel annak idején Arnold Schwarzenegger igazából berobbant a hollywoodi nagy akciósztárok közé. Az új verzió sztorija hasonló lesz, azonban a megközelítése modernebb.

A Kommandó (vagy ahogyan a videós korszakból ismerjük, a Fantom kommandó) 1985-ben került bemutatásra az amerikai mozikban és hozott 35 millió dolláros összbevételt, plusz 22 milliót nemzetközileg. Ez első hallásra nem tűnik soknak, azonban Arnold Schwarzenegger filmje három hátig volt a legnépszerűbb Amerikában. Csoda-e, ha éppen ezen alkotásnak tervezik a feldolgozását, illetve újraindítását, hogy később akár sorozat formájában maradhasson a mozikban?


A 20th Century Fox David Ayer rendezőt (Az utca királyai, Nehéz idők) bízta meg azzal, hogy rebootolja az 1985-ös klasszikust, s neki Erwin Stoff és John Davis fog besegíteni produceri oldalról. A történet szerint egy visszavonult elit alakulatos katona szemtanúja lesz lánya elrablásának. A rablók azzal fenyegetik, hogy megölik a gyereket, hacsak nem jut fel egy repülőgépre és öli meg egy száműzött diktátor vetélytársát. A tervek szerint az új verzió nem olyan darálós lesz, mint a 85-ös, hanem sokkal inkább a lopakodásra, rejtőzésre és a fegyverek széleskörű használatára fog építeni.

A Kommandó a második rebootolt Schwarzenegger-film lenne, hiszen nyáron kerül mozikba a Predátorok. A témája pedig egyébként is illik az Elrabolva és A sötétség határán című filmekben felhasznált "megbosszulom/kiszabadítom a lányomat" népszerű vonulatba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kkwx #31
    ennél szarabb cikket se nagyon olvastam még... a film ötlete meg egyenesen baromság... csak olyan filmet érdemes remake-elni aminek a sztorija jó, de ennek semmi sztori, csak tipikus Swarcis mészárlás végig, ami valami nagyon zseniális dolog :)... Schwarzenegger, és mészárlás nélkül megcsinálni, meg egy vicc... még hogy a lopakodáson lesz a hangsúly... Amúgy ebben a filmben van nekem is a kedvenc beszólásom:
    Miután mondják neki, hogy ölje meg a nemtomkit.
    - "Lóf*szt." - :), klasszikus :)
  • bmw #30
    Nelkule mar nem az lesz mindegy ki jatsza...
  • bippo #29
    A múlt héten láttam 'rí dáng csáng'-ot (Rae Dawn Chong) a tévében, eléggé megöregedett (gyerekkoromban nagyon tetszett). 25év mégiscsak 25év. Durva, milyen régi már ez a film.
  • Athor #28
    Mekkora jó film volt ez...
    És mekkora hülyeséghalmaz egy cikk már megint...
  • CaptainRumi #27
    Ezt már ellőttem, testvér :D
  • MrPrise #26
    Matrix csak 81 embert öl meg benne. IMDB-n írják
  • LuciferTheReal #25
    Svarci után?!
    Nem kétséges: John Cena!
  • Nasedo #24
    Jó a régi szinkron, de az új ami a DVD-re került az iszonyúan borzalmas. Fél percet hallottam belőle, de majdnem elsírtam magam. Az öreg bemélyült hangú Gáti Oszkár úgy adta a hangját a fiatal Schwarzinak, hogy közben majdnem elaludt. Borzasztó.
  • BobMR #23
    Ez azon kevés filmek közé tartozik, amelyeknél a magyar szinkron jobb mint eredeti.
    Egyébként itt "csak" 73 hullát számolnak:
    http://www.youtube.com/watch?v=9R588uuIMuQ

    Egyébként ezt is ajánlom Swartzi 160 legjobb beszólása:
    http://www.youtube.com/watch?v=pDxn0Xfqkgw
  • CaptainRumi #22
    Pont ez a lényeg :D

    Svárci

    ajánlom ezt is azoknak, akik esetleg még nem látták :D