Szekeres Viktor

Megtalálták a Piroska-mozifilm főszereplőjét

Amanda Seyfried, a Mamma Mia! sztárja megerősítette, hogy ő lesz az új Piroska-film, a The Girl With the Red Riding Hood főszereplője, melyet az Alkonyatot is rendező Catherine Hardwicke fog készíteni.

A vasárnapi Oscar-gála előtti vörös szőnyeges felvonuláson riporteri kérdésre erősítette meg a 24 éves Amanda Seyfried, hogy valóban aláírta szerződését Piroska szerepére a készülő The Girl With the Red Riding Hood című filmbe. A Warner Bros. által finanszírozott alkotás rendezője az a Catherine Hardwicke, aki az Alkonyatot is készítette, igaz, az első részt követően nem engedték neki, hogy leforgassa a folytatásokat. A forgatókönyvet az Árvát is jegyző David Leslie Johnson írhatja.


Piroska történetét Leonardo DiCaprio produkciós cége, az Appian Way fogja készíteni, és az ismert történet gótikus újragondolására lehet számítani. Ez annak köszönhető, hogy bár legtöbben a 19. századi Grimm-verziót ismerjük, de a mese már korábban is terjedt szájról-szájra, s ezen korai verziók jóval sötétebbek voltak, mint ami később elterjedt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hypno #4
    Kicsit gülü szem, kacsacsőrűre felfújt ajkak.

    Nem a zsánerem.
  • Madara 91 #3
    Vagy a Megan Fox-al való smárolását
  • Al Ashrad #2
    Nézd meg az Alpha Dog-ban meztelenül, aztán már a nagymama szerepét is elvállalnád... :)
  • Rotcsa #1
    ÚÚÚ, édes kicsi Piroskám, bárcsak a farkasod lehetnék!