Szekeres Viktor

Készül a Bruce Lee-féle A Sárkány útja feldolgozása Jack Blackkel

Jack Black főszereplésével készíti Stephen Chow A Sárkány útja című Bruce Lee-film feldolgozását, ha lehet hinni az ázsiai hírforrásoknak. A majd 40 éves film egyike volt azoknak, ahol Lee komédiázhatott is.

A Channel News Asia információi szerint az Üsd, vágd, focizzál! (Shaolin Soccer) és A pofonok földje című filmek rendezője, Stephen Chow fogja készíteni az 1972-es Bruce Lee-klasszikus, A Sárkány útja (Way of The Dragon) feldolgozását. A remake-nek saját címe lesz, Tai Chi-ként kell majd keresni a mozikban.


A 38 évvel ezelőtt készült eredetiben Bruce Lee karaktere Rómába utazik, ahol egy helyi étterem tulajdonosát védi meg maffiózók fenyegetésétől. A film azért is nevezetes, mert ez volt azon kevés szerepek egyike, melyben Bruce Lee komikusi képességeit is megcsillogtathatta. (Az pedig, hogy Chuck Norris is szerepel a filmben, csak hab a tortán. A videón Lee és Norris filmvégi párbaja látható a Colosseumban.) A júniusban forgatandó 60 milliós projektben a hírek szerint Jack Black és Anne Hathaway fog szerepelni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #13
    Minden tiszteletem Bruce Lee-é, szeretem is, de a videon egyértelműen látszik, hogy 3.28-nál csaknorisz int a fejével, hogy többet nem fogja megütni. :-) Amúgy nem lehetne legyőzni, mert mint tudjuk nincs evolúció, csak azon élőlények listája, akiket csaknorisz életben hagyott. Amúgy nem lehet ennyire szőrös, szerintem ez műszőr, hogy gonoszabbnak nézzen ki. És, hogy bántsam egy kicsit: nagyon dobálja a kezeit rúgás közben, nem harcművészhez méltó.
  • tazmanch #12
    Bolo óriási figura. Nagyon bírom. 32 évesen kezdett csak filmezni.
    A Bloodsport-ban 50 éves volt!
    Már Bruce-al is együtt nyomta 40 éve, majd jött a Van Damme éra a 90-es években, végül zsé filmes lett, de még mindig simán összeroppantana sztem egy olajoshordót.
  • tazmanch #11
    Számomra elképesztő a hasonlóság Jack Black és Philip Seymour Hoffman között.
    Mintha egy testvérpár lennének. Nincs v.mi rokoni szál vajon?
    De még ő is elismeri: "Often competes for the same parts with Philip Seymour Hoffman. On the The School of Rock (2003) DVD audio commentary, he jokingly calls Hoffman "my nemesis."
    Érdekesség még, h Black játszott a Rocksuliban, Hoffman pedig a Rockhajóban.
  • bippo #10
    OFF: Akkor mindenki jót FOG nevetni rajta :) ON

    Amúgy valakinek bejön a stílusa, valakinek nem. Van jó filmje, meg van kevésbé jó is. Ez van.
    De azért a Rocksulit és a Tenacious D-t érdemes megnézni.
  • Daniel19 #9
    Hát ez tényleg nem kecsegtet nagy reményekkel.

    Az azonban már inkább, hogy Bolo Yeung elmondta, szerepet ajánlottak neki a "Sárkány közbelép" remake-jében, melynek főszereplője Tony Jaa lesz. Elmondta továbbá, hogy e döntés miatt a kínai emberek elégedetlenek, miszerint ezúttal nem kínai lesz a film főszereplője, továbbá hozzátette, hogy személy szerint Bruce Lee-t tartja a valaha élt legnagyobb harcművésznek.

    http://img217.imageshack.us/gal.php?g=dscf1607n.jpg

    72 éves kora ellenére még mindig kitűnő formában van az "öreg".
  • Erpy #8
    Már láttatlanban egy nagy rakás ... lesz sztem ez az egész.
    Ez a Jack Black meg annyira humoros, mint egy pohár vizben a nagymama fogsora.
  • winnie #7
    nem volt valami mellékszereplő a filmben? stephen chow inkább magát szokta főszerepeltetni filmjeiben, nem?
  • Skynet #6
    Na itt valami megint nem stimmel. Azért a Sárkány útja nem volt éppen vígjáték. Jack Black pedig nem éppen az a figura aki alkalmas lenne akár egy minimális karatemozdulatra is egy komoly filmben.
  • ZeGa #5
    Bakker a videóban nem Chuk Norris van, hanem Chewbacca XD
  • Yutani #4
    A film egy inverz megvalósítás lesz, azaz a színhely Kínába helyeződik át, és a kínai maffia ellen védi meg Jack Black a nagybácsikája pizzériáját. A film végén a kínai Nagy Falon lesz a végső összecsapás Jack Black és Jason Scott Lee között, természetesen Jack Black fog nyerni. Jutalmul pedig a hasát Anne Hathaway hátára helyezheti.