Szekeres Viktor

Sikerült gyerekbarátra vágni a Titánok harcát

A Robin Hoodhoz hasonlóan PG-13-as besorolással kerülhet mozikba a Titánok harca, melyben az Avatar főszereplője, bizonyos Sam Worthington kaszabolhat jobbra-balra Perzeusz szerepében.

Amerikában április másodikán, idehaza április 15-én mutatják be A titánok harca (Clash of the Titans) című feldolgozásfilmet. A korszellemnek megfelelően 3D-s mozikban is látható lesz Louis Leterrier (A szállító 2, Hulk 2) filmje, melyet itthon a mozik 97%-ban természetesen szinkronizálva nézhet meg a közönség.


A napokban érkezett meg az amerikai korhatár bizottság filmet besoroló határozata és eszerint viszonylag családbarát lett a végeredmény, PG-13-as korhatárt osztottak ki, ami azt jelenti, hogy 13 év alatt szülői kísérettel lehet megtekinteni. Az MPAA a korhatár meghatározásának indoklásában a fantáziaharcok erőszakosabb jeleneteit emelte ki (mivel nem igaziak a lények, így ez "enyhítő" körülmény volt), pár rémüldözésre okot adó képet, valamint egy rövid, ámde annál érzékibb részt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bippo #15
    Remélem, hogy kalapos01-nek igaza van. Hogy nem vágtak ki semmit, minden a helyén van, csak a besorolás lett enyhébb a várhatónál : "mivel nem igaziak a lények, így ez "enyhítő" körülmény volt"
  • blessyou #14
    Igen, én is így vagyok vele, nem nagyon maradt meg belőle semmi. Orlando Bloom-mal is valahogy így volt, mert mondjuk Legolas szerepe valahogy tök jól sikerült, de egyébként szerintem főleg a rajongótábora miatt válogatták a szerepekre, nem is nagyon hallottam róla az utolsó Karib-tenger kalózai óta.

    kissssss: hát igen, Bale nem volt valami jó formában a T4-ben, ennél sokkal jobb alakításai is voltak már.

  • Darth Sith #13
    Ezt a filmet is ott rontják el ahol a wolverine-t is elcseszték anno. Hogy sikerült egy ovisoknak való filmet csinálni belőle.

    Kit érdekel, h minőségi film? Több jegyet lehet eladni ha sok szülő beül rá kölykökkel.. csak a profit a profit a profit.
  • m minnifield #12
    mondjuk arnoldot se egy sziporkázó színészlegendaként ismertük meg, amikor pucéran lepottyant 84-be
  • edios #11
    sorsába beletörődött, enyhén mélabús pozitív karakter, aki nem tudja milyen fajhoz tartozik:) (t4-avatar-titans alapján)
  • kalapos01 #10
    Nem vágják sehova, eleve ilyennek tervezték. Nem lesz semmilyen bővített változat, illetve, ha lesz, akkor nem fognak vért adni a jelenetekhez vagy ilyesmi. Nem hiszem, hogy valakinek is hiányérzete lesz.
  • Ulquiorra #9
    Azért hogy az egész család megnézhesse együtt a filmeket.

    Igaz hogy ezzel gyakran megölik a hangulatot, kivágnak fontos jeleneteket és hogy komikus módon nem látsz vért, de a lényeg hogy az aggódó szülők megnyugodjanak, hogy a gyerekeik nem néznek semmit se ami sérti a gyerek fejlődését.

    Az meg hogy tönkreteszik sok ember élményét ezekkel, akjik már nem gyereke, az nem számít...
  • bmw #8
    A szarert vagjak mar dedoba a filmeket....
  • Tower Guard #7
    De ennek ellenére nagyon várom a filmet!!
  • Tower Guard #6
    Addig kell vágni míg a kisbabák is megnézhessék nem? Nahy én is a bővített változatra voksolok....