Szekeres Viktor

A Forrás rendezőjének új filmterve

Darren Aronofsky jövőre regényadaptáció alapján készíthet filmet. A Robotzsaru-feldolgozásból kifarolt rendező Rom Rash Serena című könyvét tervezi mozifilmre alkalmazni. A főszereplő Angelina Jolie lehet.

Hollywoodban, de a világ filmművészetében is egyre kevesebben dicsekedhetnek makulátlan filmográfiával. Legutóbb például Alejandro Amenabar "hullott el", hiszen a Halálos tézis, a Nyisd ki a szemed, a Más világ és A belső tenger után az Agora már nem sikeredett tökéletesre. Darren Aronofsky azonban még mindig hibátlan, hiszen mind a Pí, mind a Rekviem egy álomért, mind a Forrás, mind a Pankrátor remek film lett (az IMDb-n is 7,5/10 fölöttiek).

A rendező az idei Black Swan című drámája után a hírek szerint Rom Rash 2008-as regényét, a Serena: A Novel-t fogja adaptálni, mégpedig Angelina Jolie-val a főszerepben, a forgatókönyvet pedig Chris Kyle írná. A könyv története 1929-ben játszódik és egy fiatal házaspárról szól, akik kiköltöznek Észak Carolina hegyei közé, a vadonba, ahol az idill idővel rémálommá változik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!