Ötvös Tibor

Leállásig ingyenes a Tabula Rasa

Igen nehéz felvenni a versenyt a World of WarCraft birodalmával az MMO-k világában. Persze folyamatosan akadnak kihívók, ám eddig csak az Age of Conan és a Warhammer Online tudott méltóképp szerepelni az orkok ellenében.

A Tabula Rasa megjelenésekor nagyon szép kritikákat kapott, ám valahogy nem igazán árasztották el a szervereket a játékosok. Így aztán - sajnos - elkerülhetetlenné vált a játék leállítása. Ezen sajnálatos esemény február 28-án válik esedékessé, ám addig sem maradunk Tabula Rasa nélkül.



A fejlesztők ugyanis folyamatosan készítik az újabb frissítéseket, kiegészítőket és ráadásul tegnaptól a leállítás időpontjáig teljesen ingyenesen játszható a játék. Szóval a lehetőség adott minden olyan játékos számára, aki eddig nem igazán bízott ebben a "leemelem a havidíjat a bankkártyáról" vagy nem akart havonta 3-5000 forintot kiadni és ezúttal megtapasztalhatja, milyen egy valódi MMO. Akit érdekelnek a teendők, az látogasson elide és kövesse az útmutatót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • john111 #13
    Tudna vki segíteni? Küldtem én nekik mailt ahogyan BB7 javasolta, bejártam az oldalt keresztül kasul, de sem választ nem kaptam, sem én nem találtam meg a kulcsigénylést... Szóval ha vki tudna segíteni azt megköszönném...
  • Senas #12
    Kedves Tinman!

    Nem tudom te milyen MMO játékkal játszol, vagy játszottál-e valaha de az biztos, hogy jó nagy adag agyatlan előítélet van benned!! Én játszottam a Lineage 2-vel, a Star Wars Galaxy-vel, a World of Warcraft-al és jelenleg a Guild Wars-al játszom (a TR mellett) úgyhogy van tapasztalatom. Én előtte kipróbálok egy játékot és csak utána mondok róla véleményt!

    "Megnéztem a trailert és rosszul lettem"
    Mitől is lettél rosszul?! A lövöldözéstől, a sok vértől?! Vagy, hogy egy darab tündét vagy orkot sem láttál benne?

    "Trailer alapján üres, ötlettelen, lövölde"
    Miért is "üres, ötlettelen"?! Mert nem egy fantasy világban zajlik a jó és gonosz harca?! Mert nem kardok meg varázsbotok vannak, hanem géppuskák és rakétavetők?! Mintha egy fantasy MMO-ban nem a harc dominálna! És ezt mind egy trailer-ből szűrted le?! Nem vagy semmi!!!

    Ez a baj a sci-fi MMO-val, hogy ha abban van véres harc az "agyatlan grind", de ha egy fantasy-ben van, az "dicső csata"!!!

    Engem rettenetesen elszomorít, hogy egy ilyen remek játék mint a Tabula Rasa meg fog szűnni, és az meg egyenesen felháborít ha ilyeneket olvasok, mint amit írtál! Nagy űr marad utána a sci-fi MMO-s játékok terén! Még van két hónap, de akkor is RIP!!

    Na mindegy!
    Azt hiszem Warhammer-ezni fogok utána. Mindenkinek ajánlom, hogy nézzen utána: Warhammer Age of Reckoning.
  • Gorgonka #11
    Isten ments, hogy kötekedjek, nagyon régen olvasom az sg.hu-t, de most nagyon belegyalogoltak a kis Alliance-os lelkivilágomba :D
  • lammaer #10
    Ne kötözködj, újságírói szófordulat, hogy nem mindig azt irja wow :)
  • Gorgonka #9
    "tudott méltóképp szerepelni az orkok ellenében."

    Milyen orkok? A WoWban nem csak orkok vannak...
  • szily3 #8
    Nekem nem jon be :| Talan a szerver felmondta a szolgalatot???
  • Hunty #7
    1000 köszönet!! Sikerült!
  • BB7 #6
    Mindenki itt akad el! :D
    ITT Fel kell tenni egy kérdést ezzel a szöveggel:
    Hello!

    I registered it! It would like to be claimed a Tabula Rasa code!

    Greet!
    Ide a neved kerüljön pl! :)

    És 1órán belül kapsz egy serial-t! :)
  • schrank #5
    ez egy ET:QW paródia, pedig az is egy BF2142paródia volt
  • Hunty #4
    Hali!

    Nos addig jutottam el, hogy van master account-om, de nem tudom, hogyan lehet serialt szerezni.
    Kerestem a Tabula Rasa-t a PlayNC Store-ban, de nem találtam, így aztán elakadtam. Ha tudnál segíteni, nagyon megköszönném! :)