Ötvös Tibor

Dungeon Keeper - Online

Sokunk kedvence a Peter Molyneux zsenialitását megcsillogtató Dungeon Keeper sorozat, melynek sajnos nem akar elkészülni a harmadik része. De úgy tűnik, hogy hamarosan mégis visszatérhetünk földalatti járatainkba.

A legújabb hírek szerint ugyanis a kínai illetőségű NetDragon és a jogokat birtokló Electronic Arts megállapodást kötöttek, miszerint a fejlesztők felhasználhatják a Dungeon Keeper karaktereit, tárgyait, helyszíneit egy új játék elkészítéséhez. A projekt munkacíme Dungeon Keeper Online, mely a műfajáról is sokat elárul.A játék egy teljesen 3D-ben megvalósított MMO lesz, melyet Ázsiában a NetDragon, a világ többi részén pedig az Electronic Arts forgalmaz majd. Sajnos megjelenési dátum, illetve további részletek még nem állnak rendelkezésre, de a legoptimistább becslések szerint is legalább két év, mire életre kelhet a projekt. Addig pedig Molyneux bácsi meglephetne minket a harmadik résszel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Hoz_Hun #7
  "It's pay day!"
  Mekkora játék volt. Nagyon bírtam. :)
  Hát ez... egy felturbózott harmadik résznek az előzőek nyomvonalán jobban örültem volna.
 • KoS #6
  En probaltam haverral tolni, de allohaboru lett a vegere, szoval a DK2 nem igazan multiplayerre termett (vagy csak mi nem jottunk ra hogyan kell).
  Azert kivancsi lenne'k mi sul ki ebbol... remelem nem romboljak le a mitoszt :(
 • kicsibicska #5
  Ha NetDragon, akkor 90% hogy "freeware szutyok" lesz. Volt szerencsém hozzájuk többször is, és hát kb olyan a supportjuk mint Józsi néninek a második emeleti kétszobás lakásból..
 • kicsizoz #4
  Nekem fenn van most is!
 • Tomalak #3
  Egyik szemem sír a másik pedig katapultált....
 • lammaer #2
  Azsiai MMO? Remelem nem valami freeware szutyok lesz belole :)
 • Zaraki Kenpachi #1
  Dungeon Keeper online???
  Ennyi erővel inkább felteszem a DK-2t és tolom a haverjaimmal. Meg másik dolog Dk Peter Molyneux nélkül??? Hát eléggé bukás szaga vannak szerintem.