Németh Szabolcs

Jumpgate Evolution - talán nem jut az Auto Assault sorsára

A NetDevil legutóbb az Auto Assault kapcsán keltett hullámokat, amikor a nagy dirrel-durral bejelentett autós-MMO, az Auto Assault csúfosan megbukott.

A fejlesztők most egy űrben játszódó MMORPG-vel, a Jumpgate Evulotionnal szeretnék meghódítani a játékosok szívét. A NetDevil nem újszülött a szakmában: ha ellátogatunk a hivatalos oldalukra, akkor a baloldalon sorakozó logókból kiderül, hogy a Warmonger, a Lego Universe és a Jumpgate is az ő nevükhöz fűződik. Az MMO egyértelműen az EVE Online-ra hasonlít, és ha neki akar konkurenciát állítani, akkor a NetDeviles srácok minden tudására szükség lesz. Az űrben a játékosok szabadon szövetkezhetnek, kereskedhetnek egymással.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Jumpgate Evolution a 2001-ben megjelent Jumpgate MMOG hagyományait szeretné tovább vinni.

Jumpgate Evolution

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • psicho #7
    Az EvE szuper, de ez nem ugyanaz a kategoria. Mig EvE-ben point & click vezerles megy,a JGC meg szimulatoros megkozelitessel probalkozik, csakugy mint a freelancer. Ezenkivul a skillezes is teljesen mas lesz. Itt nem az ido fogja meghatarozni hogy milyen hatasfokon vezeted az urhajot, hanem valos ugyessegre osszpontosit. Itt nem lesznek titanok, sot, az EvE-es fregattoknal is kisebb hajok lesznek, kb mintha egy fighterbe ulnel bele.
    Ez a lenyeg (szamomra) hogy vegre "beleulhetek" egy urhajoba es nem kivulrol nezem, vagyis nem az lesz az erzesem hogy en vagyok az az urhajo, hanem en vagyok abban az urhajoban..
    Magyaran a ket jatek eg es fold. Ez nem fogja jelenteni az EvE veget, de a scifi szimrajongok vegre megkapjak amirol almodoznak evek ota.
    Gepigenyrol meg annyit: Jostick required \o/
  • sanner011 #6
    Az EVE Online az a játék, amiről elismerem hogy nekem magas.. Nem tudok még elég jól angolul hozzá. :(
    De majd... :)
  • yesname #5
    Így van. Az EVE Online ellenében nem tudom mit lehetne csinálni. Az egy rendkívül összetett, komplex játék. Minden megvan benne ami az Elite, Freelancer, Wing Commander stb. Sőt, jóval több...
  • Fenrir #4
    Igérhetnek bármit, az EVE Online mellett nem hiszem hogy labdába fog rúgni.
  • dronkZero #3
    Hm. Lehet, hogy ezt a Jumpgate-et kerestem már évek óta? Valamikor 2000 környékén találtam egy MMO public bétát, az is ilyen űrhajós cucc volt, háromszög alakú szektortérkép, 3 csapatos űr capture the flag... A nevét elfelejtettem, és soha többet nem találtam meg... Lehet, hogy ez a Jumpgate lett belőle?
  • Rotcsa #2
    Ez olyasmi, mint a Freelancer volt? Az nagyon baró kis game volt sztem
  • jeti00 #1
    és mennyiért? ...