Németh Szabolcs

Elkészült a Silent Hunter 4

Hosszú vajúdás után végre valahára megszületett a tengeralattjárós sorozat következő része, a Wolwes of the Pacific.

Az Ubisoft alkalmazásában lévő román fejlesztőcsapat az utolsó simításokat is elvégezte a Silent Hunter 4-en, amely így nemsokára a boltokba is kerülhet. Ugye azt mondanunk sem kell, hogy grafikailag alapos ráncfelvarráson esett át a játék. Ez viszont még édeskevés a győzelemhez, de szerencsére ezzel Romániában is tisztában voltak. Ezért 75 harci masinát, izgalmas elemekkel fűszerezett egyjátékos-módot, és forradalmi jutalmazási rendszert tömtek egy szem DVD-re.

Klikk ide! Klikk ide!

A Wolves of the Pacific-ben immáron a legénységet is díjazhatjuk majd, akik a motiváció miatt, mint mi a való életben, fejlődőképesek lesznek. És mindezt mikor próbálhatjuk ki? Március 22-én kerül a boltokba a Silent Hunter történet legfrissebb epizódja.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Karabiner #26
    !!!ALARM!!!

    Örömmel értesítem a Kapitányokat hogy a nagy múltú Silent Hunter Hungarian Fan Club weboldala ismét megnyílik, immáron teljesen új köntösben.
    Újra lesz teljes értékű fórum.
    Üzenőfal, letöltések, FAQ, cikkek, régiek és újak, (Pl. kovajani teljes SH5 kampány cikksorozata).

    Silent Hunter Hungarian Fan Club

    Mindenkit szeretettel várunk a fedélzetre!
  • mstummer #25
    "A Wolves of the Pacific-ben immáron a legénységet is díjazhatjuk majd..."

    Már elnézést, de tudtommal a 3. részben is jutalmazhattuk a legénységet.
  • Thomson16 #24
    Megtudja nekem mondani valaki a Silent Hunter 4 gépigényét?
  • Balu0 #23
    Hihetetlen ez az SG fórum.. akárhová megyek mindenhol akad egy kötekedő.. Falcon fórum, SupCom fórum, most meg itt is... lehet én szeretem a "rossz" játékokat, de eddig mindíg jött valaki aki ki akart oktatni hogy "Ez" szar.
    Falcon helyett LockOn, SupCom helyett Starcraft, most meg még SH4-ezni se hagytok ??? Rögtön megyek is STALKER-ezni :D :D :D :D
  • lee56 #22
    Ez pont olyan mintha focimeccsre menne, biztos nem érdekelné a foci :))
  • Radnix #21
    Ja még csak annyit fűznék ide a dolgokhoz, hogy ne hülyegyerekezzetek le, mert nem esik jól. Én sem hülyéztem le senkit. Köszönöm!
  • Radnix #20
    Na mára kiélveszkedtem magamat. Amúgy tényleg nem lehet rossz játék csak egyszerűen még nem próbáltam ilyen típúsú játékot. u.i.:vehettek emberszámba attól még hogy héha kibújik belőlem a tízéves :) elnézést mindenkitől, legközelebb akkor írok majd egy játékról véleményt ha kipróbáltam.
  • wednes #19
    Szerintem ne is vegyétek figyelembe amit Radnix ide írkál. Hiszen csak kötekszik, egyszerűen erre élvez:

    "még oltogassatok plz olyan jó látni amikor izmoztok :D:D komolyan mondom az sg-n fórumozni jobb mint egy FPS hehehehehehe"

    Nem a játékkal van neki baja, szerintem azt se tudja mi ez. Szólhatna a cikk a levél tetvekről is, akkor abba kötne bele várva a reakciókat.
    Iyenkor az ember inkább gondolkozzon el és mondja nyugodtan magába: "De jó, hogy én nem születtem degeneráltnak!" :)
  • gyuri12 #18
    én ki olvastam egy tengeralattjárókról szóló könyvet,és utána egy torpedó egy hajó taktikát alkalmazva,szétlőttem egy konvojt:) egyedül... én fiatal vagyok,de azért szeretem ezt a gémet,és sztem tudok is vele játszani...egy dolog nem sikerült,légvédelmi áűgyúval hajót szétlőni:)
  • Molnibalage #17
    A mai fiatalok elég tehetségtelenek a szimulátorok terén, mivel ahhoz, hogy tudj "játszani" valük a VALÓDI haditechnikát és harceljárásokat is ismerni kell.