Németh Szabolcs

Ducati World Championship - végre valami más

Mostanában szinte csak FPS, RTS, vagy RPG jelenik meg a piacon. A felhozatal üde színfoltja a DWC, amely a motorsport kedvelőinek szívét dobogtathatja meg.

A Ducati kétkerekűeket nem hiszem, hogy bárkinek be kéne mutatni. Az olaszok a pizzán kívül a motorgyártáshoz még egészen biztosan értenek. A program igazából egy marketingcsomagnak is felfogható, hiszen az olasz márkanevet hivatott erősíteni, nem is akárhogyan. A programban helyet kap hetven, a valóságnak megfelelően kidolgozott gép, amellyel harminc különböző versenypályán tehetjük próbára magunkat. Most őszintén, kinek ne lenne kedve legalább virtuálisan egy Ducatit kipróbálni?

Klikk ide! Klikk ide!

A Ducati World Championship a motoros játékok hosszú hallgatása után elvileg szeptember elsején jelenik meg PC-re és új lendületet adhat eme elhanyagolt műfajnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • csuhi #9
  A Sony megvette a F-1-es licencet, és ebből kifolyólag, csak ők adhatnak ki F-1-es játékokat.
 • Indigo #8
  Ez a bunyózás nem is rossz ötlet
 • Psyho06 #7
  ja,még olyan ötletem is lenne pl hogy ha két motoros összeütközik és elesnek akkor lehetne bunyózni a másikkal.meg lehetne egyedi festést rárakni.Nem egy motoros undergroundra gondolok csak jó lenne vmi újítás.
 • Psyho06 #6
  ÁLJ,először is nem érdekel milyen garfikája van sőt nem is rossz,csak azt mondom hogy jó lenne már vmi újítást és nem csak a sima "megyek a motorral és hű de gyors vagyok".jó lenne tunningolni a ezeket a gépeket is,meg hasonlók,nemtom ti hogy vagytok vele.Szal nem azt mondom hogy szar csak sztem uncsi lesz,remélem nem nekem lesz igazam
 • thomyka #5
  Egy F1-es játéknak én is örülnék. 2002-es EA-s F1-es programom már túl régi. Azóta jött egyáltalán ki valami új változat PC-re? ...konzolokat leszámítva.
 • Morden23 #4
  Egy kis kiegészítéssel

  "valami színvonalas F1-es cuccnak jobban örülnék már"

  maradéktalanul egyetértek.
 • Indigo #3
  Psycho ezt miből sikerült megjósolnod?
  Mellesleg pont jó a grafja.. Bár én inkább valami F1-es cuccnak jobban örülnék már.
 • Sanyix #2
  Jah, nem elég jó a grafikája mi? És akkor már csak szar lehet... Ésmég sírunk, hogy miért kapunk egyre szarabb játékokat cukormázban.
 • Psyho06 #1
  Ennek sem lesz túl nagy sikere