Móricz Krisztián

Tank Killer bejelentés

A City Interactive bejelentette, hogy a T-72: Balkans on Fire játékuk grafikai motorjának felhasználásával egy új páncélos harci szimulátor játékot készítenek, melynek címe nemes egyszerűséggel Tank Killer lesz.

Az előreláthatólag 2006 második negyedévében napvilágot látó játék többféle fordításban is elérhető lesz a PC-s felhasználók számára, hiszen angol, német, francia, spanyol, olasz, orosz és lengyel nyelveken is kiadják. A City Interactive a játék elkészítésével a Crazy House nevű ukrán csapatot bízta meg, ahol jelenleg 20 ember dolgozik folyamatosan.



Marek Tyminski, a City Interactive ügyvezető igazgatója - ahogy az ilyenkor lenni szokott - roppant mód meg van elégedve a megkötött üzlettel és a fejlesztőcsapat munkájával. Állítása szerint ez egy nagy és stratégiai előrelépést jelent cégének. Célkitűzéseik között szerepel, hogy a vérbeli szimulálás mellett a nem annyira hardcore játékosoknak is kellemes szórakozást nyújtson a játék és így nagyobb kereskedelmi sikert érjen el a megnövelt eladásokkal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!