SG.hu

HBO tavaszi tervek

A HBO nyilvánosságra hozta 2006 tavaszi programajánlatát. A csatorna saját gyártású sorozatai mellett hollywoodi kasszasikereket mutat be tavasszal.

A közlemény szerint a filmrajongók ez év tavaszán láthatják előszőr tévéképernyőn az Ocean's Twelve - Eggyel nő a tét c. filmet, mely a Steven Soderbergh alkotta kasszasiker második része. A csipetnyi romantikával megfűszerezett vígjáték-krimi-thriller egyvelegben olyan sztárok szerepelnek, mint George Clooney, Brad Pitt, Andy Garcia, Cahterine Zeta-Jones és Julia Roberts.

A Galaxis útikalauz stopposoknak Douglas Adams felejthetetlen kaland-sci-fi novellájának filmes adaptációja, melyet az író maga készített el. A történet főhőse Arthur Dent, akit néhány másodperccel azelőtt, hogy űrlények megsemmisítenék a Földet, megment egy kedves barát. A thriller műfaj kedvelőinek is újabb ínyencségeket kínálnak. A Columbia Pictures Felejtés című filmjének főszereplője Julianne Moore, aki miután valakitől azt az információt kapja, hogy gyerekei soha nem is léteztek, hamarosan rájön, hogy egy minden képzeletet felülmúló gonosz erő működik mindennek hátterében.



A Mandzsúriai jelölt című háborús thrillerben azt követően, hogy Ben Marco kapitány (Denzel Washington) az öböl-háborúban Kuwaitban elveszti eszméletét, rémálmok kezdik gyötörni, melyek hatására nyomozásba kezd. A nyomozás során azonban a múlt sötét politikai titkai kerülnek napvilágra. A Gorilla bácsi című kalandokkal teli családi film egy kegyvesztetté vált tengerész, Shane Wolf (Vin Diesel) új megbizatásáról szól: a Plummer gyerekek nemrég vesztették el édesapjukat, aki a kormány tudósaként egy szigorúan titkos kísérleten dolgozott. Shane feladata a gyerekek védelme az apjuk kutatási eredményeit megkaparintani vágyóktól.



A HBO előfizetőinek lehetősége nyílik néhány Golden Globe-díjas saját gyártású alkotás megtekintésére is. Ilyen például a Róma című történelmi sorozat. A Futottak még... című HBO-BBC koprodukció áprilisban indul, és olyan színészeket vonultat fel, mint a Ben Stiller, Kate Winslet és Samuel L. Jackson. Egy később debütáló vígjáték sorozat a Törtetők, Adrien Grenierrel a főszerepben, aki barátai és ügynöke társaságában járja be Los Angeles utcáit.

A Szextra című, ugyancsak saját gyártású dokomentumfilm-sorozat júniustól kerül vetítésre az HBO műsorán. A nézők pornósztárok hétköznapi életét kísérhetik figyelemmel. Hasonlóképpen júniusban indul a krimi-vígjáték sorozat, a Nancy ül a fűben. A történet egy külvárosi anyukáról szól, akiről kideről, hogy marihuánával kereskedik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bertino #7
    és valaki rögtön megjelenés után, vagy előtt... :)
  • Tinman #6
    MICSODA?????????????????

    CARNIVALE? Nem mondod, hogy lesz 3. évad???

    Amúgy éppen 2 hónapja mondtuk le mi is az HBO-t... ha tehetném Discovery-n és NGC kívül az összes retek csatornát lemondanám a francba... persze ilyen csomag nincs.
  • winnie #5
    ez egyértelmű, de ha az hbo-t összehasonlítjuk a többi csatornával, ahol filmeket adnak, akkor ég és föld, nemde?

    nyilván adakiller rtl és tv2 junkie - kinek a pap, kinek a reklám.
  • B@ldrick #4
    Ha net van minden van, saját időbeosztással, nincs szükségem ilyen "régi" filmekre, hogy a megszabott műsoridőben leüljek elé. Most is csak az élő közvetítéseket(F1) nézem TV-ben. Majd talán az interaktív digitális televíziózás korában...ahol te szabod meg mikor és mit nézel.
  • winnie #3
    valaki az rtl klubon nézi 2 év múlva ezeket a filmeket. ízlés kérdése.

    mindenesetre sorozathegyek rulz: rome, sírhant művek, huff, deadwood, carnivale, joey, friends, extras, the war at home, 4400, revelations és májusban jön az entourage - gáz lenne, ha nem lenne.
  • AdaKiller #2
    nagy szar az hbo...
  • CzG #1
    És hol vannak a kasszasikerek????