Ötvös Tibor

Robert DeNiro saját valóságshowja

Robert DeNiro is beszáll a reality-showk világába. A mai hírek szerint ugyanis az egykoron remek és sikeres színész az NBC számára készíti saját valóságshowját.

Vannak színészek, akik egyszerűen nem tudják tartani nehezen megszerzett hollywoodi helyüket. Ilyen többek között Eddie Murphy, Kevin Costner és sajnos már Robert DeNiro is.

Az egykoron rendkívül sikeres és népszerű színészóriás neve mára - köszönhetően rossz szerepvállalásainak - nem számít igazi húzóerőnek. A Godsend, Bújócska és Showtime hatalmas buktáit valamennyire egyensúlyozta újonnan felfedezett vígjátéki vénája, melyet az Anyádra ütökben és folytatásában csillogtatott meg.

Most, kicsit szusszanva a The Good Shephard forgatása után érdekes bejelentést tett. Az NBC számára ugyanis a Tribeca Films-szel karöltve valóságshow-t készít. A reality műsor témáját hétpecsétes titokként kezelik. DeNiro nyilatkozata szerint ugyanis a show annyira eredeti, hogy egy másik tévécsatorna még ellopná az ötletet.

R.J. Cutler, a show egyik készítője elmondta, hogy az alapkoncepció és az ötlet rém egyszerű. Meglepetését fejezte ki, hogy eddig még senkinek nem jutott eszébe az ötlet. A "világrendető" műsorról persze ő sem árult el többet.

Mindenesetre reméljük, hogy nem süllyed Győzike szintjére a még mindig tehetséges színész. Amerikában az év végén vetítik le a Cutler's Actual Reality munkacímet viselő "produkció" az első részét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)