SG.hu

Tarolt a TV2 az idei Kamera Hungárián

A Kamera Hungária 2006. Televíziós Műsorfesztiválon 5 kategóriában kapta meg a legjobbnak járó trófeát a TV2. Gundel Takács Gábor két kategóriában is nyert, a TV2 Megasztár produkciója is szintén két díjat söpörhetett be, az Irigy Hónaljmirigy pedig ugyancsak a legjobbnak járó elismerést vehette át a díjátadó gálán.

Tavaly még Vágó István volt a közönség szerint a legkedveltebb televíziós személyiség, az elmúlt egy esztendő alatt azonban elpártolt a döntőbe jutott produkciókra szavazó közönség az RTL Klub műsorvezetőjétől. A Kamera Hungária 2006. Televíziós Műsorfesztiválon a közönség díjazottja: Gundel Takács Gábor, a legkedveltebb televíziós személyiség kategóriában. Nemcsak Vágó István, hanem műsora is lecsúszott az idei év első helyezéséről, hiszen a TV2 Áll az Alku című produkciója nyerte el a legkedveltebb televíziós műsor közönségdíját is, maga mögé utasítva a Legyen Ön is milliomost.



A Megasztár szintén két díjat söpörhetett be. Szórakoztató műsor I. kategóriában a Megasztár – Végső döntő című epizódja nyerte a fesztiváldíjat. Ebben a kategóriában többek között az RTL Klubon vetített Győzike Miamiban c. rész volt versenyben a TV2 tehetségkutató műsorával, ám a szakma egyértelmű döntése alapján a Megasztár jobb volt, mint a konkurens kereskedelmi csatorna említett műsora. A Megasztár produkció a tegnap esti díjátadón egy civil díjat is átvehetett: a Diákzsűri szerint szintén a Megasztár – fent említett epizódja – volt a legjobb a beadott produkciók közül.

A Szórakoztató műsor II. kategóriában az Irigy Hónaljmirigy – Retro Klub című produkciója győzött. Ebben a kategóriában legyőzte az RTL Klub Esti showder Fábry Sándorral, a Desszert, valamint a Benne leszek a tévében, illetve a Legyen Ön is milliomos jelölt epizódjait.

A díjazottak teljes listáját itt találjuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Highw@yPos. #4
    Gundel játéka eleve csalás! Mert senki nem fog nyerni soha 50 milliót!
    Tegyük fel legjobb esetben bentmarad a 10 és az 50 milla...fifti-fifti, a bank ajánl 18-at.
    1eset: elfogadod -> nincs 50 milla
    2.eset: nem fogadod el -> bukta nincs 50 milla
    3.eset elfogadod, nyersz....ha mocskos durván mázlista vagy és eszetlenül gondolkozol.

    A BANK mocskos módon csal, legalább az atlagot tudna számolni, és ne vinné bele a hülyeségbe az embereket. Gusztustalan, mikor 1 millára és 5re mond 1.4 -et kábé
  • Highw@yPos. #3
    az mekkora kamu, simán belekéne hallaccódjon abba a sennhesier fülesbe, mint a sz*r!
    Szerintem Vágó sokkal jobb, mint Gundel!
    Fábry sokkal jobb mint Mirígy!!
    mirígy eröltetett poénokkal teletűzdelt unalom. a poénokat lopják, míg Fábry improvizációi nagyon kellmesek és alig várom, hogy egy hosszabb mondatba fogjon bele :-D. Bár Ő is szokott poént lopni, de legalább tudja mikor kell elsütni.
  • totya4 #2
    - hogy mondja igazgató úr? mennyit? jól van igazgató úr??? tényleg? hogy mi? azt mondja túl sokat beszélgetek magammal telefonnal a kezemben és ezért díjat kapok? :)
  • mefiblog #1
    Gundel Takács mindenképpen megérdemelte. A poén az, hogy közben meg megbüntették a TV2-t...