SG.hu

SMS-kampányba kezd a Magyar Paralimpiai Bizottság

A Magyar Paralimpiai Bizottság országos SMS reklámkampányba kezd, melynek célja a magyar paralimpiai mozgalom népszerűsítése és adományok gyűjtése.

A XII. Athéni Paralimpiai játékokat 2004. szeptember 17. és 28. között rendezik meg. Magyarországról 38 versenyző, köztük 16 újonc utazik Athénba, ahol 10 sportágban állnak majd rajthoz. A magyar parasport történetében most először indul sportoló díjlovaglásban és bocciában. Ehhez kapcsolódva a Magyar Paralimpiai Bizottság együttműködésben a Vodafone mobilszolgáltatóval, a Pallas Technologies informatikai céggel, a Solution Reklámügynökséggel és a Metropolis Stúdióval országos SMS reklámkampányba kezd, melynek célja a magyar paralimpiai mozgalom népszerűsítése és adományok gyűjtése a paralimpiai sportolók sikeres athéni szerepléséhez, valamint paralimpiai tudósítások minél több médiában való finanszírozására.

A kampány a teljes hazai sajtót igyekszik lefedni, elsősorban azokon helyeken való megjelenéssel, amelyeket térítésmentesen biztosítanak az Magyar Paralimpiai Bizottság részére. A televíziók köréből a kampány első időszakában a Magyar Televízió sugározza azokat a spotokat, melyekben ismert személyiségek szólítanak fel a magyar csapat támogatására. A spotok szereplői: Hajdú Péter, Eperjes Károly, Rudolf Péter, Demcsák Zsuzsa, Kovács Ákos és még sok meglepetés személy. A Magyar Rádió is hasonló feltételekkel kíván a mozgalom mellé állni.


A kampány folytatását a kereskedelmi televíziók és rádiók irányába tervezik a szervezők, minden csatornán a saját sztárok szerepeltetésével. Az írott és internetes sajtó részéről is igen nagy az érdeklődés, több országos napilap és egyéb orgánum is jelezte részvételét. A kampány 2004. szeptember 28-ig a XII. Athéni Paralimpia zárásáig tart. A bevételt a Magyar Paralimpiai Bizottság az eseményről történő minél részletesebb tudósítások finanszírozására és a magyar paralimpiai reménységek további felkészítésére is fordítja.

A 06 90 676 917-es számra küldött SMS díja 400 Ft + ÁFA. Csak a Vodafone SIM kártyával rendelkezők vehetnek részt a kampányban. Az SMS-t küldőket a Magyar Paralimpiai Bizottság meghívja a magyar csapat búcsúztatójára, ahol egy vidám, zenés rendezvényen a kampányban résztvevő személyiségekkel is találkozhatnak. A kampány mottója: Együtt a magyar csapat sikeréért! Go Para!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MaDFoX #2
    Hat ez erdekes, mindenesetre megkimeltek magukat egy csalodastol, mert nem vodafonos vagyok... ...azok biztos adakozobbak... :)
  • gz8 #1
    Rendkívül nemes kezdeményezés, őszintén örülök neki!

    Egy dolog zavar csupán: miért csak vodkafonosok küldhetnek SMS-t?