SG.hu

SMS hírszolgálat a Szigetről

Idén már májustól indítja SMS hírszolgáltatását a Sziget Kulturális Szervezőiroda PR osztálya a Fesztivállal foglalkozó újságírók minél gyorsabb informálása céljából.

A Pannon GSM technikai támogatásával létrejött rendszer segítségével, a szolgáltatásra feliratkozott újságírók SMS-ben kapnak információt Európa egyik legnagyobb fesztiváljával kapcsolatban. A 160 karakteres Sziget Hírek bővebb változatát a www.sziget.hu internetes portál Sziget Fesztivál oldalán találhatják meg majd az érdeklődők.

A Sziget Kulturális Szervezőiroda PR osztálya, a klasszikus PR feladatok között kiemelt figyelmet fordít a sajtókapcsolatok ápolására, a korrekt, pontos és gyors hírszolgáltatásra. A tavaly indult - a hazai PR gyakorlatban úttörő - kezdeményezés, mely szerint a Sziget Fesztivállal kapcsolatos hírek rövid változata SMS formában is eljut a szolgáltatásra jelentkezett újságírókhoz, idén már a Fesztivál teljes kampányidejében működik. Az elmúlt évben közel 100 újságíró vette igénybe ezt az ingyenes szolgáltatást. Vető Viktória a Sziget sajtófőnöke elmondta: "az SMS Sziget Hírek mellett természetesen a már korábban használt csatornákat is alkalmazzuk, a Fesztivál ideje alatt több mint 2000 újságírót látunk el információkkal".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!