SG.hu

Pannon Horizont Perfekt: bármikor, bárkit 30 forintért

A Pannon GSM április 22-én bemutatta Horizont Perfekt számlás díjcsomagját, amellyel az előfizetők a hazai mobil és fix telefonhálózatokban bármikor, bárkit ugyanazon kedvező díjért, bruttó 30 forintért hívhatnak.

Fordulópontot jelent a magyar mobil távközlésben a számhordozhatóság május 1-jei bevezetése, hiszen ettől kezdve az előfizetők megszokott telefonszámuk megtartása mellett választhatnak új szolgáltatót. "A mobil szabadságot teremtett azáltal, hogy mindig, mindenhol utolérhetőek lettünk. Május 1-től a telefonszám valóban az előfizető tulajdona lesz" - hangsúlyozza Ove Fredheim, a Pannon GSM vezérigazgatója. "A Pannon GSM hosszú ideje készül a számhordozhatóság kihívásaira. Vonzó, átlátható tarifáink mellett évek óta következetesen élen járunk a technikai és ügyfélszolgálati fejlesztésekben, így a Pannon GSM ügyfelei a legmagasabb szolgáltatási színvonal részesei. A számhordozhatósággal megnő az előfizetők választási szabadsága, s mi a Pannon GSM-nél nagy várakozásokkal tekintünk az elé, hogy még több ügyfél számára nyújtsuk szolgáltatásainkat" - emelte ki.

A mobil hívószám hordozása során azok az ügyfelek, akik más mobil szolgáltatóktól kívánnak a Pannon GSM-hez áttérni, 9 jegyű telefonszámukat teljes egészében, azaz a 30-as, illetve 70-es előhívószámmal együtt megőrzik. Május 1. után tehát pontosan ugyanúgy lesznek elérhetőek, mint korábban, csak éppen beszélgetéseiket a Pannon GSM országos lefedettségű, a létező legtökéletesebb hangminőséget kínáló hálózatán intézik, igénybe vehetik a Pannon GSM összes egyedi kényelmi és költségcsökkentő szolgáltatását, forgalmi díjukat pedig a Pannon GSM tanúsítottan zárt és megbízható számlázási rendszerén keresztül rendezik.

Mivel a hívószámok május 1. után már nem a szolgáltatót, hanem csakis az előfizetőt azonosítják, azaz - előzetes tájékozódás nélkül - nem lehetünk biztosak abban, hogy melyik hálózatba telefonálunk, ésszerű döntés az egységes percdíjat kínáló tarifacsomag választása. A Pannon GSM 2004. április 22-én bevezetésre kerülő Horizont Perfekt számlás előfizetése minden más megoldásnál egyszerűbb és nyomon követhetőbb percdíj-rendszert kínál: az előfizetők a nap 24 órájában, az év 365 napján ugyanazért a kedvező, bruttó 30 forintos percdíjért hívhatják Magyarország összes mobil és vezetékes telefonszámát.

"A minden irányba, minden időben azonos hívásdíj azt jelenti, hogy a költségek egyszerűen és teljes körűen ellenőrizhetőek. A Pannon GSM ebből a szempontból megelőzte korát, hiszen már eddig is a piac legszélesebb választékát kínálta az egységes díjú előfizetésekből, a Horizont Perfekt bevezetésével pedig úgy vélem, roppant kedvező szolgáltatást kínálunk" - mondta Ove Fredheim. "A Horizont Perfekt feleslegessé teszi a kérdezősködést, az információs vonal vagy a tudakozó hívását: bárkivel akarunk is beszélni, pontosan tudhatjuk előre, mennyibe fog kerülni - mindig ugyanannyiba."

A Horizont Perfekt tarifacsomag ideális megoldás azok számára, akik korábbi szolgáltatójuktól most térnek át a Pannon GSM hálózatára, de természetesen a jelenlegi előfizetők számára is elérhető, kedvező és átlátható lehetőséget biztosít. A tarifacsomag kizárólag számlás konstrukcióban választható, havi előfizetési díja bruttó 3.990 forint.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • peterke #4
    a praktikum perfekt nem 36 ft percenként és perc alapú számlázással?
    amúgy mindegy, milyen előfizud, vagy pre-paid-ed van, mindenképpen drága. de hát telefon nélkül nem lehet élni (lásd más topic).
    egyébként a pannon az utóbbi időben (olyan elmúlt másfél év) rengeteget vszített a szavahihetőségéből és megbízhatóságából (nem a szolgáltatás minőségére célzok, hanem az ügyfélkapcsolatokra). mondom ezt úgy, hogy már hosszú ideje pannon-előfizető vagyok.
  • Pheel #3
    Félperces számlázási egység természetesen. Az egyetlen valódi nem másodpercalapú szolgáltató :)

    Meg a másik csúcs érzés:
    "A Pannon GSM hálózatán belül küldött SMS díja 25,00 Ft üzenetenként
    Más belföldi hálózatba küldött SMS díja 32,50 Ft üzenetenként"


    "A minden irányba, minden időben azonos hívásdíj azt jelenti, hogy a költségek egyszerűen és teljes körűen ellenőrizhetőek. A Pannon GSM ebből a szempontból megelőzte korát, hiszen már eddig is a piac legszélesebb választékát kínálta az egységes díjú előfizetésekből, a Horizont Perfekt bevezetésével pedig, úgy vélem, roppant kedvező szolgáltatást kínálunk - mondta Ove Fredheim."

    A PGSM már megint úgy megelőzte a korát, hogy alig bírja utolérni a konkurenciát...
  • peterke #1
    Lehet, hogy én vagyok béna, de a PGSM honlapján sem találtam infot arról, hogy vajon ennek a 4000 Ft-nak a fele is lebeszélhető-e, mint a többi Pannon-előfizetésé...
    Szerintem ezek sumákolnak...