SG.hu

Tőzsdei információk a Pannontól

A Pannon GSM és a Teledatacast Kft együttműködésének eredményeként olyan késleltetett tőzsdei árfolyam-információkhoz juthatnak az érdeklődők, melyek tájékoztató jelleggel segítenek rövid és hosszú távú befektetési döntéseik meghozatalában.

Az oldalon az Értéktőzsde hivatalos indexének, a BUX-nak értékét, és az arra vonatkozó egyéb, valamint a tőzsdén kereskedett összes részvényre vonatkozó árfolyam adatot és napvégi statisztikát találhatják meg az érdeklődők.

A tőzsdeindex értékének változása megmutatja, hogy a BUX kosarában lévő részvényekre vonatkozóan a napi kereskedés hogyan alakul. A BUX kosarában jelenleg négy olyan fontos részvény található, melyre külföldön generálódott üzletkötés is megvalósul, valamint a kosár összetételének több mint 92 %-át alkotja.

A részvényeknél közölt, az árfolyam alakulására vonatkozó adatok pedig a tárgynapi kereskedésben az adott részvényre mutatják meg a különböző értékeket illetve az előző napi záró adatokhoz képest mutatják meg a részvényre vonatkozó vétel-eladás alakulását.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • [HUN]PAStheLoD #1
    jééé ehhez is hozzá lehet szólni? :P
    rip pannon