Csabi

Új Astra szkenner a UMAX-tól

A UMAX elsősorban a képdigitalizáló eszközei révén ismert a piacon. Ezek a termékek a vásárlók körében elég nagy népszerűségre tettek szert. A cég igyekszik mindig olyan készülékeket kifejleszteni, amelyek valamely tulajdonságuknak köszönhetően kiemelkednek a piac több képdigitalizáló eszköze közül. Az új szkenner esetében a fejlesztők odafigyeltek a napjainkban elvárható teljesítményre, a széleskörű felhasználhatóságra, a funkcionalitásra és nem utolsó sorban az egyszerű kezelhetőségre.

A UMAX az új, Astra 4400 típusú szkennerét teljesítménye alapján elsősorban a kis és közepes méretű irodákba ajánlja. A készülék egyik legfontosabb jellemzője, hogy a maximális felbontása eléri az 1200 x 2400 dpi-t, míg a színmélysége 48 bit. Ezeknek köszönhetően a szkenner kiváló minőségű digitalizálásra képes. A beolvasott képek élesek és tiszták, a színek pedig valósághűek. Lynn Lin, a cég egyik vezetője elmondta, hogy az Astra 4400 a kiváló teljesítményt, a jó minőséget és az egyszerűséget ötvözi. Mindezeket pedig elérhető áron nyújtja.

Az Astra 4400 USB interfészen keresztül csatlakoztatható a számítógéphez. A leggyakrabban használt funkciók mindegyike könnyen elérhető. Így a másolás, a fax és az email üzemmódok is egy gombnyomással kiválaszthatók. A szkenneren helyet kapott egy szabadon programozható nyomógomb is, amelyhez a felhasználó különféle funkciókat rendelhet hozzá.

Az Astra 4400 kompatibilis a Windows 98, 98SE, Millennium és a Windows 2000 operációs rendszerekkel. A vásárló egy gazdag szoftvercsomagot is kap, amely tartalmazza többek között az MGI PhotoSuite III SE képszerkesztő programot és az ABBYY FineReader 4.0 Sprint OCR alkalmazást is. Ez utóbbival többek között a táblázatok közvetlenül beilleszthetők a Microsoft Excel táblázatkezelőbe.

A UMAX Astra 4400 szkenner hamarosan eljut a kereskedőkhöz, és az ára körülbelül 130 dollár (38 000 forint) lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • artschi #1
    Nálam a cégnél egy Astra 1200S UMAX scanner van és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
    De ez az Astra 4400 se lehet rossz...