Mortimer

Új Canon technológiák

A nemsokára Las Vegasban megrendezésre kerülő Comdexen a Canon új nyomtató és szkenner technológiákat fog bemutatni.

Az új technológiákat természetesen a cég azonnal fel is használja a legújabb eszközeiben, így például a Bubble Jet és Internetes nyomtatóiban vagy a vékony szkennereiben. A Comdexen a Bubble Jet teljes termékcsaládja megtalálható lesz. Az elsősorban otthoni és kisebb irodai használatra tervezett színes és fotó nyomtatók már a legújabb Canon ThinkTank rendszerrel készülnek. Ez lehetővé teszi, hogy az eltérő színű tinták független patronokban kapjanak helyet. Ennek köszönhetően sokkal gazdaságosabbá válik a nyomtatás, hiszen csak azt a festékkazettát kell kicserélni, amelyik színű kifogyott.

A ThinTank rendszer tartalmazza az úgynevezett Optical Low Ink Sensort, amely figyeli a még rendelkezésre álló tinta mennyiségét, és annak kifogyása előtt figyelmezteti a felhasználót. A különböző típusú és teljesítményű ThinkTank rendszerrel készülő Bubble Jet nyomtatók ára 99 és 299 között mozog.

Az új Canon eszközök között megtalálhatók lesznek még Internet központú nyomtatók, valamint hordozható printerek is. Ez utóbbiak némelyike már a Bluetooth legújabb, drótnélküli nyomtatási technológiájára épül. A Canon a szkennerek piacán az egyik legkiemelkedőbb szereplő. Ezt főleg a kiváló minőségű eszközeinek köszönheti. A cég gyártja például a világ legvékonyabb, négy színű, síkágyas szkennereit.

Az új, többfunkciós berendezésekben a Canon felhasználja az eddig említett technológiák mindegyikét. A multifunkciós eszközök képesek színes nyomtatásra, másolásra, szkennelésre és faxolásra is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!