Gyurkity Péter

Jön a Motorola Moto X + 1

Egy friss pletyka szerint az éppen tulajdonost váltó cég a Moto X frissítésével készül.

A Moto X kapcsán több pozitívumot és negatívumot is felsorolhatunk, könnyedén megállapítható tehát, hogy a Motorola készüléke felemás rajtot vett. A kép némileg kedvezőbb a tengerentúlon, hiszen az illetékesek egyértelműen az USA-ra koncentrálták erőfeszítéseiket, ám az új tulajdonos, valamint a készülék friss változata globális megújulást hozhat.

Erre utal egy újonnan felbukkant pletyka, miszerint máris dolgoznak a Moto X + 1 elnevezésű utódon. A néven kívül sajnos egyéb részletek még nem jelentek meg, előbbit is mindössze az eddig többnyire megbízhatónak bizonyult @evleaks szellőztette meg, ám remélhető, hogy ezúttal jobban figyelnek majd a többi régióra és jóval gyorsabban piacra dobják a készüléket az egyéb piacokon. Ezen a téren van mit behoznia a Motorolának, hiszen a Moto X esetében több ország csak nemrég iratkozhatott fel a listára, megkezdve a telefon forgalmazását.

A Moto Maker weboldal, valamint az ezen keresztül elérhetővé vált, minden eddiginél jobb egyedire szabás lehetősége egyértelműen nagy pozitívum, a Lenovo ezt nyilván nem fogja a kukába dobni, egyesek pedig azt is remélik, hogy a vásárlók a többi régióban is amerikai társaikhoz hasonló választási opciókat kapnak majd. A hardver terén gyorsabb, ezúttal már inkább a csúcskategóriára hajazó komponenseket várnak a gyártótól, nem vennék rossz néven a videórögzítés minőségének javítását sem, emellett pedig bíznak abban, hogy a többek között a Google révén elért kellemes felhasználói élmény és gyors frissítési menetrend a jövőben sem változik.

Amennyiben további információ is megjelenik az új készülékről, erről természetesen mi is beszámolunk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!