Gyurkity Péter

Európában is jön a Moto X

Az okostelefon most, az azt kiegészítő online bolt valamivel később lesz elérhető a kontinensen.

A Moto X megjelenésekor meglehetősen kedvező visszhangra talált, a vetélytársak pedig némileg irigykedve figyelték a személyre szabhatóság lehetőségeinek alapos kiterjesztését, amely korábban senkinek sem sikerült. A Google tulajdonában lévő gyártó most európai országokban is piacra dobja megoldását.

A Motorola első körben az Egyesült Királyságban, Németországban, valamint Franciaországban szánja el magát a lépésre, amivel a kisebb testvért egészítik ki. A döntésben van ráció, hiszen a Moto G szerényebb jellemzőivel nyilván nem feltétlenül kelti fel a vastagabb pénztárcájú vásárlók érdeklődését, így az európai kontinensen (és az attól magukat előszeretettel elkülönítő britek számára) is megfelelő ajánlat lehet a nagyobbik változat. Fontos megjegyezni, hogy a kapcsolódó online bolt, a Moto Maker, egyelőre nem lesz itt elérhető, ezt majd akkor vezetik be, amikor meg tudják oldani a négy napon belüli kiszállítást, amely ma már alapvetőnek számít az Egyesült Államokban.

A cég időközben a Motorola Assist alkalmazást is frissítette, ez utóbbi pedig vezetés közben már nemcsak a beérkező szöveges üzenetek felolvasásával segíti a felhasználót, de azt is lehetővé teszi, hogy válaszainkat bediktáljuk, így nincs többé szükség a félreállásra, illetve ujjaink használatára. A program emellett automatikusan felalánlja számunkra az elérhető zenelejátszó szoftvereket is, amint megkezdjük a vezetést.

Az Egyesült Királyságban a megjelenés pillanatában 380 fontba kerül a Moto X, hűségszerződés esetében pedig havi 25 fontot fizetünk majd érte. Remélhetőleg a listára hamarosan hazánk is felkerül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nyiri #2
    Havernál láttam a hétvégén. Kurva jó teló. Nagyon kéne.
  • Looooser #1
    finally... ^^