Szekeres Viktor

Megvan, mikor mutatják be a Star Trek 3-at

Még másfél év van a következő Star Trek-film premierjéig.

Meglepő és némiképp furcsa volt, hogy a Paramount elég sokáig nem kötötte a rajongók orrára, hogy mikor tervezi bemutatni a következő Star Trek-mozifilmet, többek között azért, mert szinte mindenki sejtette, hogy 2016-os lesz a premier, hiszen abban az évben ünnepli a franchise az 50. születésnapját. Alig pár nappal viszont, hogy kiderült, Justin Lin rendezheti a filmet, azt is bejelentették, hogy 2016. július nyolcadikán kerül sor az egyelőre cím nélküli Star Trek premierjére.

Az első két "újkori" Star Trek bemutatója májusban volt, azonban úgy tűnik, a stúdió nem akarja olyan filmek ellen küldeni scifijét, mint az Amerika kapitány 3, X-Men: Apokalipszis, Alice Csodaországban 2, illetve az Angry Birds, így az egyelőre még szabadon árválkodó napot választották. Mely persze ennek ellenére nem lesz mentes a versenytársaktól, hiszen július elsején kerül mozikba a Steven Spielberg-féle The BFG, valamint a Warner által készítendő élőszereplős Tarzan.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mitrop #2
    Érdekes hogy ezt írod, mert a Star Trek részek többségét soha nem kapta meg "nagy" rendező. Talán az egyetlen kivétel az első (mozi) részt rendező Robert Wise volt.
    A többségét megoldották saját berkeken belül (Leonard Nimoy, William Shatner, Jonathan Frakes).
    És ha már "érdektelen" rendezőkről beszélünk akkor David Carson szinte kivétel nélkül csak tv filmeket és sorozatokat készített, és hát Stuart Baird-ről sem mindenki asszociálna a Star Trek-re. Mégis mindkettő nézhető filmet készített a Star Trek világában.

    Utoljára szerkesztette: mitrop, 2014.12.31. 11:11:09
  • arty #1
    Justin Lin - néhány tökérdektelen fast and furious rész (3-4-5-6), pár tévésorozat és egy ILYEN kapja az 50 évfordulós ST-t ?!

    hollywood :(
    Utoljára szerkesztette: arty, 2014.12.29. 12:51:24