Szekeres Viktor

Teljesen újraírják a Star Trek 3-at

Roberto Orci előbb a Star Trek 3 rendezői, majd az írói posztját is elveszítette.

Nem tudni, hogy melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás, azaz vajon az új rendező, Justin Lin érkezése miatt írnak új forgatókönyvet a harmadik "újkori" Star Trek-mozifilmnek, vagy Roberto Orci eleve azért vesztette el rendezői megbízatását, mert a szkriptjét végül megvétózta a Paramount stúdió vezetősége. A végeredményt tekintve az okok másodlagosak, a lényeg az, hogy mostantól nem Orci szkriptje alapján készült a Sötétségben: Star Trek folytatása, s ezt maga a filmes erősítette a TrekMovie üzenőfalán, mondván, hogy most már csak produceri rangban van a film mellett - többé-kevésbé.

A távozás körülményeiről, illetve az utód személyéről nem esett szó, azt azonban Orci elmondta, hogy nem tudja megnyugtatni a rajongóit a Star Trek 3 kapcsán, bár bojkottra sem szólítana fel senkit, mert a jelenleg tárgyalt történet is nagyszerűnek ígérkezik - kérdés, hogy a stúdió rábólint-e. Orci egyébként még azt is elárulta a Star Trek-hívőknek, hogy az új széria történetének alakulásáért nem J.J. Abrams produkciós cége, a Bad Robot a felelős, hanem csakis ő, az ő ötlete volt az alternatív idősík, abból a célból, hogy ne lehessen előre tudni, hogy mi fog történni a későbbiekben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #6
    Azért az ST filmek voltak már ott, és JJ szépen kirángatta a frencsájzt onnan. De hát a trekkiknek nem kell a jó. :)
    (Értsd nekik a "csak" simán jó nem elég)

    Talán mert az tűnt el belőle, amire azt lehetett mondani, hogy ez elvont módon érthetetlen, de közben kiderült, hogy csak simán xar volt, és most már hiányzik ez az íz.
  • Ender Wiggin #5
    orci szar író. abrams szar rendező, aki elbénázta az ST-t, de valamiért szerintem még mindig van illetve lesz lejjebb. asylum színvonal jóval több pénzért.
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2014.12.28. 06:09:27
  • loky #4
    Unom ezt a "szar az alternatív idősík" dolgot. Akinek nem tetszik, az nyugodtan nézze újra az eredeti filmeket. Nekem bejött a JJA féle filmek. Kíváncsi leszek az újabbra :)
  • NEXUS6 #3
    Nekem az első kettő teccett, de majd most egy kis FF-fel felturbózzák, ki tudja még Riddick is benéz egy epizódszerepre (magyar hangja Sóbert Norbi).

    :D
  • RAZOR27 #2
    Amikor már azt hinné az ember, hogy nem lehet rosszabb....
  • Tinman #1
    Az alternatív idősík kb. a Star Trek univerzum fejére történő rárejszolás. Aki elköveti, máglyán égessék el, vagy afrikai fecskék elé vetessék!