Szekeres Viktor

Megvan a Star Trek 3 rendezője

A Halálos iramban-filmek zömét rendező Justin Lin készítheti el az új Star Treket.

A Deadline értesülései szerint a Paramount megtalálta a legjobb jelöltet a Star Trek harmadik részének rendezésére, aki nem más, mint Justin Lin. Mint az ismeretes, az eredetileg szerződtetett rendező, Roberto Orci pár hete távozott a produkciótól, tehát a stúdiónak sebtében kellett megtalálnia az utódját. Sajtóértesülések arról számoltak be, hogy 5 rendezőt szemeltek ki a scifi elkészítésére: Duncan Jonest, Mortan Tyldumot, Rupert Wyattet, Daniel Espinosát és Justin Lint. A befutó jelek szerint utóbbi, Justin Lin lett.

Justin Lin a Halálos iramban-sorozat megmentésével szerzett magának hírnevet. Ugyan a Tokiói hajszával elkészítette a széria legrosszabb és legsikertelenebb részét, de utána a 4., 5. és 6. filmmel minden idők legjövedelmezőbb franchise-át alapozta meg. Ezt követően távozott az FF-filmektől, s elkezdte előkészíteni a Bourne-reboot legújabb részét, amit azonban ideiglenesen felfüggesztettek. Idén előbb megrendezte a Scorpion című tévésorozat pilotját, valamint a True Detective második szezonjának első két részét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #6
    várjuk ki azt a két részt amit ő lapátol össze, mert már azért is aggódom...
  • BrockSamson #5
    Korabbi filmjei alapjan aggodnek, ellenben a True Detective vegig szinvonalas volt, szoval van remeny.
  • Cickány90 #4
    A negyedikre már le is szerződtették Michael Bay-t.
  • dartois83 #3
    Bármennyire is élvezetesnek tartom az új filmeket, a sztoriban eddig is küzdöttek a fizika törvényeivel. Mi lesz ezután?
  • NEXUS6 #2
    Faszt&fúrióz!?

    Faszt!

    :(
  • RAZOR27 #1
    RIP Star Trek.....