Gyurkity Péter

Videón a Samsung Z2

A cég újabb Tizen-okostelefonja szerény hardvert kínálna a felhasználóknak.

Már hónapokkal ezelőtt felmerült, hogy a Samsung egy újabb telefonnal bővítené saját tizenes kínálatát, dacára annak, hogy az androidos megoldások esetében jóval nagyobb érdeklődésre számíthatnak. A Z2 várhatóan egy újabb szerény változat lesz, egyelőre ismeretlen áron.

Egy kínai portálon jelent meg az újabb beszámoló a készülékről, ezt azonban egy rövidebb videó egészíti ki, amely a meglévő két példánnyal együtt mutatja meg nekünk az új jövevényt (a Z2 a bal oldalon helyezkedik el). Ennek alapján a dizájn nem sokban különbözik a megszokottól, a fizikai méret azonban egyértelműen kisebb lesz, amit több külső forrás is alátámaszt, hiszen ők egy kereken 4 hüvelykes AMOLED-érintőképernyőről beszélnek, amit 1 GB memória, valamint (a család esetében elsőként) 4G LTE elérés egészítene ki. A pontos típus az SM-Z200F lenne, bár ebből önmagában nem sok derül ki.


A Samsung a maga részéről egyelőre nem jelentette be hivatalosan a fejlesztést, vagyis azt nem tudjuk, hogy ez pontosan mikor, milyen sorrendben, és milyen áron látna napvilágot. Az elsődleges cél nyilvánvalóan a vékonyabb pénztárcájú felhasználók tömegeinek meghódítása lesz, mégpedig a fejlődő régiókban, vagyis a telefon az első körben többek között Indiában, Nepálban, Sri Lankán, Bangladesben, Dél-Afrikában, valamint Kenyában és Nigériában jelenne meg, ezeket pedig további országok követik majd a sorban.

A hivatalos megjelenésre még az év vége előtt szeretnének sort keríteni, meglátjuk, ez mennyiben sikerül majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)