Gyurkity Péter

Augusztusban jön a Galaxy Note 6

Mégpedig az előző generáció átugrásával, valószínűleg Galaxy Note 7 néven.

A Galaxy Note család soron következő tagjával kapcsolatban már korábban is olvashattunk bizonyos információkat, most azonban egyszerre három újabb részlet is napvilágot látott. Ezek révén a megjelenési dátum mellett egy képet és egy rövidebb videót is szemügyre vehettünk.

Evan Blass saját hírfolyamában azt osztotta meg a nagyközönséggel, hogy a Galaxy Note 7 (amely minden bizonnyal ezen a néven jelenik majd meg a piacon) pontosan két hónappal később, augusztus második napján mutatkozik majd be. Ezt az OnLeaks portál saját állóképe, valamint egy rövid videó egészítette ki, amely állítólag a hivatalos render alapján készült, vagyis valóban a készülék külsejét mutatja meg számunkra.


Az még nem egészen világos, hogy a hardveres oldalon pontosan mire számíthatunk, de a külső hírek alapján itt 6 GB memória, az új Type-C USB-csatlakozó, hátoldali iker-kamera, microSD-támogatás, valamint vízálló burkolat kap majd helyet a listán, természetesen a megszokott, nagyobb méretű kijelzővel és az ezt kiegészítő tollal. A mostani értesülések arra utalnak, hogy egyetlen változatot ismerhetünk majd meg, ez pedig hajlított kijelzővel futna be, mint ahogy annak idején (ugyan csak a telefon egyik szélén) a Galaxy Note Edge esetében is volt már erre példa.

Bárhogy is legyen, a hivatalos megjelenés nincs már nagyon messze, így az elkövetkező hetekben várhatóan további információk bukkannak majd fel a világhálón.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!