Gyurkity Péter

25 milliónál jár a Samsung Galaxy S7

A cég pedig már a 7 nanométeres chipek terén száll versenybe, hogy felkészüljön a jövőre.

Két dél-koreai lap számolt be a Samsung jelenlegi csúcskategóriás generációjának eddigi eredményéről, illetve az eladások kedvező alakulásának főbb okairól. Ebből kiderül, hogy az első félév végéig már 25 millió példányt sikerült értékesíteni, amit a soron következő típus követhet majd.

Itt egészen pontosan az S7 és az S7 edge összesített eredményéről van szó, bár azt mindkét lap kiemeli, hogy az S7 edge érdekes módon jobban teljesít, dacára a magasabb árnak. Három fő okot sorolnak fel, ami magyarázhatja az április óta eltelt időszak kedvező mutatóit: az agresszív marketing, a viszonylag korai megjelenés, valamint a minőség. A felhasználók a jelek szerint globális szinten is elégedettek a jelenlegi generáció képviselőivel, annak ellenére, hogy a páros tulajdonképpen kisebb frissítésnek volt tekinthető, hiszen mindkét példány megtartotta a közvetlen elődök jellemzőit, legyen szó a microSD támogatásáról, vagy akár a vízálló burkolatról.

A második félévben (amely július elején kezdődik) várhatóan az eddiginél alacsonyabb forgalommal kell majd számolnia a cég illetékeseinek, azonban már most készülnek a soron következő típussal, amely a Galaxy Note 6 (vagy Note 7) néven jelenik majd meg a piacon. Ez lesz hivatott fenntartani a lendületet, versenybe szállva a riválisok hasonló fejlesztéseivel.

A Samsung eközben már a 7 nanométeres chipek terén is versenybe száll, itt azonban a TSMC lesz a legfőbb kihívó. Ez utóbbi vezetése szerint mérhető előnnyel rendelkeznek, annál is inkább, mert a harmadik versenyzőként megjelenő Intellel baráti kapcsolatot ápolnak. Az első ilyen termékek már jövőre megjelenhetnek, a sorozatgyártás felfuttatása azonban csak egy évre rá várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Madve #4
    Én még nem tapasztaltam különösebb lagot szinte semminél sem, most kipróbáltam a videóban tesztelt oldalakat, szimplán végig scrolloztam már akkor is, amikor még be sem töltődtek teljesen.
    Valószínű valami más lassítja a telefont, vagy 600000 app van nyitva a háttérben, tehát user error lesz az...
  • Madve #3
    Én mlg nem tapasztaltam különösebb lagot szinte semminél sem, most kipróbáltam a videóban tesztelt oldalakat, szimplán végig scrolloztam már akkor is, amikir nég be sem töltődtek teljesen.
    Valószínű valami más lassítja a telefont, vagy 600000 app van nyitva a háttérben, tehát user error lesz az...
  • igazamvanvagyig #2
    https://www.youtube.com/watch?v=hHrRvommniY
  • igazamvanvagyig #1
    a lagg király