41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#37355 :DDDD
hatalmas! -
#37354 Egy újságírónőt a jeruzsálemi irodába helyeznek, ennek ablaka kitűnő rálátással szolgál a Siratófalra. Az újságírónőnek feltűnik, hogy ahányszor kitekint, egy idős, nagyszakállú zsidó embert lát hevesen imádkozni a Falnál. Remek interjúalany, gondolja, le is szalad hozzá, bemutatkozik neki és megkérdi:
- Uram, minden nap kijön a Falhoz. Mióta teszi ezt, és miért imádkozik?
Az öreg így felel:
- Immáron 25 éve, hogy minden áldott nap elsétálok ide. Reggel a világbékéért és az emberek közötti barátságért imádkozom. Utána hazamegyek, elfogyasztok egy csésze teát, majd visszajövök, és imádkozom, hogy a betegségek és járványok eltűnjenek a Föld felszínéről. És ami nagyon-nagyon fontos, imádkozom még az izraeli-palesztin békéért és megértésért.
A lelke mélyéig meghatódott újságírónőnk még rákérdez:
- Bizonyára hihetetlenül felemelő érzés 25 éven át ilyen csodálatos dolgokért imádkozni, ugye?
- Tudja, leginkább olyan, mintha a falhoz beszélnék. -
lally #37353 A hazai diszlexiásaink is alaposan bészarnának, ha fejből kéne ide bemásolni ezt a 4db viccet ??? -
#37352 majd pont kidobom :) -
#37351 Mi a különbség az okos nő és az UFO között?
UFO-t már állítólag láttak...
elnézést a nőktől :) -
#37350 - Az okos rendőr, a hülye rendőr, és Hófehérke mennek az erdőben. Találnak a földön egy tízezrest. Melyikük veszi fel?
- ???
- A hülye rendőr, mert Hófehérke és az okos rendőr csak a mesékben léteznek! -
#37349 Nem mondod, hogy nálad még mindig megvannak? -
#37348 és hasonlóan agyongyűröttek a borítók nálam is :) Jó kis újság volt, az "alapműveltséget" megadta viccismeretből :) -
#37347 Mennyivel "visszafogottabb / tabuszerűbb" volt a humor akkor mint most (már ami eljutott a gyerekekhez).
-
#37346 megvolt mind
az évkönyvek is..
:) -
#37345 ez a korszak:
-
Messi940 #37344 - Mászik a kaktusz, Jean?
- Nem, uram.
- Akkor én egy sündisznót öntöztem meg -
#37343 Utol fog érni a ... -
#37342 reméljük sikerül megakasztani :)
Siv Widerberger: Bélyeg
Bélyeget gyûjtöttem.
Papa hozott egyszer egy kilót.
Azóta nem gyûjtök bélyeget.
(egy webfordítón átengedve külön jók)
-
#37341 -
#37340 ..olybá tűnik, egy mozgalmat indítottam el..
jeeeeee...
-
#37339 都好 -
#37338 這是個好太 -
#37337 nem értem mi a bajod a 2.-al, nekem tetszett! -
#37336 Nem szeretjük a favicceket... -
#37335 ésa első? -
#37334 Vótmá :) -
Tothenkopf #37333 我几乎他妈的 -
#37332 4 kínai vicc
A második régi is szar is, de a harmadikon meg a negyediken beszartam a röhögéstől!! :))) -
madmanic #37331 olvasd el újra.. betépve.. -
#37330 ahha htx -
#37329 én sem tudom melyik pontosan micsoda, de a nagybetűsek mind drognevek. -
#37328 Kóla - kokain, Kati, Gina - a mefedron-származékok és fajták "becenevei", az Ica pedig a ketamin.
(powered by google-fu) -
#37327 Szerintem van valami mögöttes tartalma, amit csak perverz fantáziával lehet megérteni :D -
#37326 Kati, Gina, Kóla, Ica ezek wtf? -
Zajonc #37325 Átmentem Katihoz, levágtam a Füvet, kiírtottam a Gombát a kertben, miközben széttapostam egy Hernyót, aztán bementem Kati lányához, Ginához, közben összefutottam az Exemmel, aki megkinált Kólával, majd adott egy levelet,hogy nyaljak rá egy Bélyeget, és mondta,hogy Spurizzak a postára, és küldjem el a levelet Icának. -
#37324 Kvíz a televízióban:
- Tehát, Ön mindent tud a fociról?
- Igen.
- Jól van. Akkor árulja el nekünk, hogy hány lyuk van a hálón..
-
Zajonc #37323 Pistike odamegy az apjához, és megkérdezi: - Apa, mi a különbség aközött, hogy "elméletileg" és "gyakorlatilag"? Erre az apja odamegy az anyósához, és azt kérdezi: - Mondja, Mama, mit csinálna, ha egy kétméteres néger adna magának 5000 dollárt, hogy lefeküdjön vele? Mire az anyós: - Fiam, az én koromban az ember ne legyen válogatós, és különben is kell a pénz. Erre az apa odamegy a feleségéhez: - Drágám, mit csinálnál, ha egy kétméteres néger felajánlana 5000 dollárt, hogy lefeküdj vele? Mire a felesége: - Tudod, hogy szeretlek, de hát a gyereknek kell a cipőre a pénz, és nyaralni is el kéne menni, szóval feláldoznám magam... Erre az apa odamegy a nagylányhoz: - Kislányom, mit csinálnál, ha egy kétméteres néger adna neked 5000 dollárt, hogy lefeküdj vele? Mire a lány: - Tudod Apa, én már nagykorú vagyok, és szívesen kipróbálnám, főleg, ha ennyi pénzt kapnék érte. Erre az apa azt mondja Pistikének: - Látod kisfiam, elméletileg most van 15000 dollárunk, gyakorlatilag viszont három rossz ribanccal élünk együtt! -
Zajonc #37322 A cigány tol az úton egy biciklit, rajta egy zsákkal. Rögvest megállítja egy rendőr:
- Mit loptál cigány? Borítsd ki a zsákot!
- Nem loptam én kérem semmit, homokot viszek benne.
Kiborítja a homokot, aztán tovább mennek a fiával. Nevetve mondja a cigány:
- Látod fiam, így kell biciklit lopni
-
#37321 - Idesapám, a hal iszik?
- Hát, azt nem tudom, hogy iszik-e, de minden lehetősége meg van rá... -
Zajonc #37320 -Két alma beszélget!
-Birs?
-Sőt sejetlek is.
-
#37319 A fülészeti rendelésen megjelenik egy idős bácsika. A sok betegtől és a rendelési időtől az orvos kifárad, és mivel van még pár magánjellegű elintéznivalója is, megkéri az asszisztensnőt, hogy mindenkit küldjön el. El is megy az összes maradék beteg, mindössze az öreg bácsika marad ott. Mivel töbsszöri felszólításra sem hagyja el a rendelőt, az orvos leírja egy darab papírra, hogy vége a rendelésnek. A bácsika így szól az asszisztensnőhöz:
- Kedveském, otthon hagytam a szemüvegem. Lenne szíves felolvasni nekem, hogy mi van ide írva?
:D:D:D -
#37318 :DDDD na ne bazz Ezek jobban ütnek mint a Lakatos Marlonbrando -
#37317 Anya tanár, elsősök beiratkozása.. kis csávó: Lakatos Alehandro Leonardo
bazd... mikor megláttam.. nem gyengén haltam meg XDD -
#37316 :DDDDDDD